SALLY YEN OH ABBY FOREVER!!!

24 Jun 20134comments

Salam pembaca MHS yang budiman semua..Mohon maaf kerana sudah agak lama menyepikan diri dari arena penulisan..Hehe..Ape pun MHS rasa bersyukur kerana diberi peluang oleh Allah swt untuk hidup dibumi ini serta meneruskan perjuangan yang belum selesai.

Semalam kita dikejutkan dengan statement 'langsi' si Sally Yen yang secara terang-terangan mengutuk agama Islam!! Dia ingat dia sape??suka-suka hati lu jer nak kutuk agama, Tuhan dan Nabi wa ha?ader wa kutuk lu punye tuhan or dewa???!!!! Pada sesiapa yang belum membaca apa yang dikutuk oleh si kafir laknatullah ni, kat sini ader MHS pastekn beserta komen dari OSTAZAH instant 'ABBY FOREVER'...Yang ini pun sama jer, baru bertaubat dah berlagak ostazah mengalahkan ustazah Bahyah Mahmood...Sume hukum hakam hujung jari dia agaknya...

Ko ni abby paham ke tidak ape maksud si Sally Yen ni??!! Pertahankan agama dia kebendanye ni?? Kalau mcmni buang ajer nama twitter ko "Mencari redha Allah" tu..baik ko letak "Mencari populariti" je..Yelah skg dh tak popular, pastu anak ikan ko pulak dah tinggalkan ko utk bersama dengan mak ikan baru, ye tak??Haishhh sian ko ni, jangan meroyan sudah lah ye??

Ada baiknye ko mendekatkan diri ko ke jalan Allah dengan menyertai usrah, ceramah, tadarus Al-Quran dan lain-lain yang ternyata boleh membawakan ko lebih dekat kepada Allah disamping pahala yang MasyaAllah tak terkira ganjarannya...(Ini pun peringatan buat kita semua ya).....Wallahualam...




Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
25 June 2013 at 23:29

Inilah sally yen yang sebenarnya. http://sexybabesimages.blogspot.com/2010/01/cute-chinese-girls-wallpaper.html

Anonymous
26 June 2013 at 06:32

Jawab style tok guru dia.

Muslim
26 June 2013 at 13:13

"Ada masanya org org kafir menginginkan mrk adalah org org Islam". 15:2.
Tp ketika itu sudah terlambat. "...Dan org yg kafir berkata : Alangkah baiknya kalau aku menjadi tanah sahaja." 78:40.

24 July 2013 at 05:08


Selamat atas blog Anda! Dan yang paling penting, terima kasih untuk itu konten yang selalu membuat saya bahagia!
Salam
voyance gratuite

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team