DAP SELEWENG AYAT QURAN! DEMI POLITIK, PAS KATA TIDAK MENGAPA ASAL BOLEH KALAHKAN UMNO!

2 May 20131commentsGEORGETOWN: DAP bertindak melampaui batas apabila menyelewengkan ayat al-Quran dengan membuat terjemahan palsu untuk kepentingan politik. Berita Harian semalam melaporkan DAP menerusi blog dapbagan.blogspot.com dikesan memaparkan terjemahan ayat al-Quran yang berbeza daripada terjemahan sebenar.

Blog berkenaan berperanan sebagai lidah rasmi DAP, khusus untuk penyandang kerusi Parlimen Bagan, Lim Guan Eng.

Menerusi tajuk artikel ‘Umno, jangan berlagak seperti Tuhan!’ tulisan ahli DAP seumur hidup, Viktor Wong, pada blog itu didapati menterjemahkan ayat 56 Surah al-Baqarah berbeza daripada terjemahan asal. Firman Allah SWT dalam ayat 56 surah itu diterjemahkan Viktor sebagai:

Baca Selanjutnya Disini

Tahniah la kat orang Pas yang kononnya berjaya mendakwahkan dap. Sampaikan DAP berani menyalahgunakan ayat suci untuk melakukan fitnah. Makin melampau puak-puak komunis ni lepas dapat naungan parti bulan aka panadol yang memang dari dulu suka menyalahgunakan agama Islam.

Undi dap, Islam rosak!!! 
Share this article :

+ comments + 1 comments

30 November 2017 at 04:22

Thanks to your site I just learned several things. Continue!

telephone gay

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team