JURURAWAT DIGANTI TELEFON PINTAR!

18 Jul 20120 comments


Sebuah gajet yang hebat tidak hanya didatangkan dengan satu fungsi saja. Sebaliknya ada mempunyai pelbagai fungsi tambahan yang mampu membuatkan pengguna memiliki gajet semua dalam satu.


LiveWatch V iaitu telefon pintar Android berupaya menggabungkan rangkaian sensor yang berfungsi untuk memeriksa kesihatan penggunanya.Dengan kata lain, memiliki telefon pintar ini seperti memiliki jururawat peribadi. 
Selain boleh memeriksa kesihatan penggunanya, LiveWatch V turut mempunyai aplikasi yang lain seperti laman sosial dan permainan video.

Dengannya anda juga boleh melakukan beragam ujian kesihatan seperti pemantauan ECG, tekanan, denyut nadi, denyut jantung, peratusan lemak dan suhu tubuh.

Penghidap diabetes, boleh memanfaatkan LiveWatch V untuk memantau kandungan monitor glukos dalam darah dengan menambahkan alat stripetes dan jarum.-BH-

LIVEWATCH V − Boleh mengesan suhu badan
− Memantau kandungan glukos dalam darah
− Dilengkapi aplikasi laman sosial
Share this article :

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team