TERBUKA BUAT RAKYAT, PELAJAR, PENJAWAT AWAM! JPA BUKA PERMOHONAN BIASISWA DI BAWAH PROGRAM IJAZAH DALAM NEGARA (PIDN) BULAN INI (OGOS 2013) !!

18 Aug 20130 comments

MHS telah membuka website rasmi JPA  -> www.jpa.gov.my  , MHS terjumpa iklan yang berbunyi seperti di bawah ini yang dirasakan sangat berguna buat pembaca MHS yang mahu meningkatkan ilmu pengetahuan untuk kegunaan Dunia dan Akhirat: 

Adalah Dimaklumkan Bahawa Permohonan Biasiswa Jabatan Perkhidmatan Awam Di Bawah Program Ijazah Dalam Negara (PIDN) Bagi Mengikuti Pengajian Peringkat Diploma Dan Ijazah Sarjana Muda Di Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) Dan Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) Dalam Negara Bagi Sesi 2013/ 2014 Dijangka Akan Dibuka Pada Minggu Keempat Bulan Ogos 2013.
Tawaran Biasiswa Ini Juga Akan Di Iklan Secara Ringkas Dalam Akhbar Berita Harian, Utusan Malaysia, The New Straits Times, Tamil Nesan, Nanyang Siang Pau, The Borneo Post Sarawak Dan The Borneo Post Sabah Pada Hari Sabtu Dan Ahad Pertengahan Bulan Ogos 2013.
Maklumat Lanjut Mengenai Syarat-Syarat Permohonan, Bidang Tajaan Dan Cara Memohon Boleh Diperolehi Dengan Melayari Portal eSilaV2 Semasa Permohonan Dibuka.
Share this article :

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team