ALLAHUAKBAR!BAPA SAIFUL BUKHARI DIBELI, KHIANAT ANAK SENDIRI? -KENYATAAN SAIFUL BUKHARI- #prayforsabah #lahaddatu

8 Mar 20132commentsSUSULAN SIDANG MEDIA TERTUTUP BAPA SAIFUL BUKHARI YANG TIDAK DIHADIRI SAIFUL BUKHARI SENDIRI MENGENAI KONSPIRASI KONONNYA MAHU MELENYAPKAN ANWAR DARI POLITIK MALAYSIA 

1. Saya berasa amat sedih dan dukacita dengan berita mengenai bapa saya. Saya sedih kerana bapa saya telah menjadi mangsa kerakusan politik makhluk bernama Anwar bin Ibrahim. 

2. Demi Allah, Agama Bangsa dan Negara tercinta, Saya ingin tegaskan bahawa saya tidak sama sekali akan berganjak dengan dakwaan saya. Saya akan terus Istiqamah dan berpegang teguh pada dakwaan saya, segala keterangan saya di Mahkamah, juga sumpah laknat yang telah saya lafazkan, sehingga ke akhir hayat.
 

3. Kepada Anwar bin Ibrahim, bertaubatlah. Telah 5tahun saya bertahan, dan berdiri teguh walaupun sukar. Saya pasti Allah akan balas apa yang saudara lakukan. Sungguh terdesak dan jijik sekali. 

4. Saya juga memberi amaran kepada Anwar Ibrahim, walaupun terdesak, jangan membabitkan bapa saya untuk memutarbelitkan keadaan dalam mencapai matlamat beliau. 


4. Saya percaya isu ini sengaja ditimbulkan bagi mengalih perhatian isu "pengkhianat negara" yang sedang beliau hadapi. 


5. Walau apapun berlaku, saya yakin KEPADA ALLAH SWT..yang benar tetap benar. Kebenaran tidak dapat dihapuskan walau apa sekalipun. 


6. Saya akan terus berdoa agar Allah bukakan hati bapa saya untuk kembali pada jalan Allah, kebenaran, pertahankan anak kandungnya yg menjadi mangsa. 


7. Sebagai seorang anak, kasih sayang dan hormat kepada seorang ayah akan kekal hingga ke akhir hayat. 


8. Kepada seluruh rakyat Malaysia, saya menyeru agar tidak terpedaya dengan permainan jijik Anwar Ibrahim ini. 


9. Kedaulatan Negara kini sedang diancam musuh, ditambah pengkhianat musuh dalam selimut membantu, sudah ramai perwira kita yang telah terkorban, marilah sama-sama kita doa dan pertahankan.

Akan terus Doa, Istiqamah dan Sabar

(MOHD SAIFUL BUKHARI AZLAN)

LANJUT: DINTURTLE
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
9 March 2013 at 04:56

Bagai ikan haruan memakan anaknya....

Anonymous
12 March 2013 at 17:53

Bodoh la sisaiful ni. Semua org kenal ko sape. Sape bg ko dana selama ni.mana ko menghilang lama.mana dana ko dapat nak teruskan hidup.kami tahu. Kerana wang ko snggup jd pendusta.laknat la ko saiful kalau btol aniar salah.lalnat la anuar jika btol di salah.hnya Allah yg mengatahui.

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team