PAS-PKR KONFLIK KUALA PILAH. PARLIMEN KUALA PILAH TIDAK TERGUGAT LANGSUNG!!

21 Mar 20132comments


Berlaku perebutan dalaman kerusi Parlimen Kuala Pilah antara PAS dan PKR! Rebut lah ko dua ekor, memang akan kalahpun duo ekor ni!

Berita: 


KUALA PILAH 22 Mac - Barisan Nasional (BN) Parlimen Kuala Pilah yakin dapat mengekalkan semua kerusi yang dimenanginya pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) tidak lama lagi.

Pengerusinya, Datuk Hasan Malek berkata, ia berdasarkan kepada maklum balas yang diterimanya daripada para pengundi di semua peringkat semasa lawatan ke Pusat Daerah Mengundi (PDM) di kawasan Parlimen berkenaan.
Beliau yang juga Ahli Parlimen Kuala Pilah berkata, sasaran BN Parlimen tersebut ialah memastikan semua kerusi tersebut kekal dengan majoriti yang bertambah.

"Saya sudah melawat kesemua 55 PDM di dalam kawasan Parlimen Kuala Pilah dan mendapati jentera BN sudah bersiap sedia bagi menghadapi PRU-13," pada sidang akhbar selepas merasmikan Pejabat Meteorologi Kuala Pilah dan Sambutan Hari Meterologi Sedunia 2013 di sini semalam.

Pada masa ini, BN menguasai kesemua kerusi dalam kawasan Parlimen Kuala Pilah iaitu satu kerusi Parlimen dan lima kerusi Dewan Undangan Negeri iaitu Senaling, Pilah, Seri Menanti, Juasseh dan Johol.
Kawasan Parlimen itu mempunyai kira-kira 78 peratus pengundi Melayu.

Mengenai ceramah yang diadakan oleh parti pembangkang, Hasan yang juga Timbalan Menteri Pembangunan Luar Bandar dan Wilayah berkata, ia tidak perlu diheboh-hebohkan kerana jumlah kehadiran orang ramai yang semakin merosot.

"Kita semua tahu, pembangkang hanya aktif sejak akhir-akhir ini sahaja sedangkan BN sudah pun membuat kerja sejak diberikan amanah pada pilihan raya lalu.
"Kita bukan buat kerja sekarang tetapi sudah zaman berzaman. Jadi tak perlu nak heboh tentang ceramah pembangkang. Yang penting kita tumpukan kepada kerja kita," katanya. - UTUSAN

Share this article :

+ comments + 2 comments

26 June 2015 at 08:39

KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH ATAS BANTUANGNYA AKI,RUSLAN, KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAHKAN ANDA HUBUNGI LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
SAYA YAKIN ANGKA YANG DI BERIKAN AKI,RUSLAN DAPAT MERUBAH NASIB ANDA’TERIMAH KASIH..THANZ ROOMX ZHOBATHJIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT HUB KI RUSLAN SALEH DI NMR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
THNKS ROOMX SOBAT

2 February 2021 at 00:52

Hello, your blog is too beautiful! I come every day and I like it a lot !!! Thank you and good luck!

Voyance rapide en ligne

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team