TERKINI! PELAKON HANDALAN YANG DIDAKWA TIAN CHUA!??! #prayforsabah #lahaddatu

14 Mar 20131comments

"Lihat gambar di bawah, inilah sandiwara pengganas Kiram yang hanya mempelajari 'ilmunya' dengan Anwar Ibrahim. Yer...merek ini semuanya Islam tapi Islam mengajar kita untuk bermusuhan sesama Islam tak? Berbunuh sesama sendiri, ada tak?" Gossip Rakyat

Inikah sandiwara Kerajaan yang dimaksudkan Tian Chua?? Sanggupkahhh anda berlakon berhari-hari , tidak bergerak , tidak makan sebegini semata-mata mahu menang Pilihan raya??! 

Gambar di bawah merupakan gambar anggota pemberontak Sulu yang berjaya dibunuh selepas bertempur dengan pasukan keselamatan negara dalam serangan hendap yang mereka lancarkan terhadap pasukan Malaysia... Share this article :

+ comments + 1 comments

27 March 2019 at 03:17

Thanks to you, I learned a lot of interesting things. I hope to learn more. I congratulate you for these wonderful shares. Keep going !

voyance Email gratuit

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team