CINA LAKHANAT TAK SEDAR DIRI!!!

7 Jul 20132comments

Salam pembaca MHS sume...Ramadhan akan tiba tak lama lagi, tapi MHS tgk cina lakhanat ni sengaja memainkan sentimen agama dan mewujudkan api perkauman di Malaysia!!! Marah, geram sumenye ada ni..MHS pasti sume nye dah baca pasal sekor cina lakhanat kapir haram jadah yang dok memprovoke pasal agama Islam dan bangsa Melayu..Memang MHS geram dan rasa nak bagi penyepak dan penampar jepun je kt cina rosak akhlak ni..Dahlah mendatang ke Malaysia, nak sibuk pasal Negara orang buat pa?Pi balik singap*** baliklah..perangai pun dh serupa pork MHS tengok..Haish apa yang PAS dok buat?? Lihat saja ka? Mana Ostazah Abby forever??Mana Serikandi PKR Nurul Izzah??? Awat tak bangun komen sket pasai hal ni?? Ingat ya semua, bila dia sentuh Melayu Islam ini sume melibatkan masyarakat Melayu Islam di Malaysia...Hang pa dalam PASPISPUS tak kisah noo cina lakhanat ni buat gini?? Memang korang dah termakan budi cina lakhanat gamaknya...





Hang pa bacalah print screen ni sendiri dan nilailah baik buruknya....


Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
17 July 2013 at 18:35

terminate them...they don't deserve to be in our country.

24 July 2013 at 05:04

Sudah beberapa kali saya memeriksa blog Anda dan saya katakan kepada Anda BRAVO, itu bagus! :) Keep it up!
Voyance mail gratuit

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team