DOSA NAJIB?

11 Jun 20182comments

Bekas Perdana Menteri Malaysia , DS Najib Razak menegaskan bahawa dana yang digunakan untuk membawa para imam , orang-orang kampung dan mereka yang memerlukan ke Tanah Suci Mekah merupakan dana dari sumber yang betul dan halal.  Beliau juga telah menegaskan bahawa Jika Dana tersebut daripada Dana yang tidak Halal, Beliau lah yang menanggung segala DOSA - DOSA semua jemaah yang dibantunya itu. 


Tuduhan melulu Tun Mahathir di forum - forum terbuka pada malam-malam terakhir 10 Ramadhan amat dikesali. Selaku rakyat Malaysia, MHS ingin memberikan juga nasihat dan teguran buat Perdana Menteri yang disayangi Tun Mahathir agar tidak terlalu keterlaluan dalam mengeluarkan tuduhan-tuduhan prejudis atau dalam Islam, tuduhan-tuduhan Fitnah terutamanya ia berlaku apabila umat Islam di seluruh dunia menjalani ibadah puasa. enough is enough! Itulah pendapat rakan-rakan MHS mengenai serangan Tun Mahathir yang tidak berasas kepada bekas Perdana Menteri Malaysia DS Najib Razak. 

Sekiranya kita benci akan kezaliman, jangan lah kita buat kezaliman kepada orang lain. Ingatlah, Kerajaan ini adalah kerajaan sementara . Allah jualah pemilik kepada Sekalian Kerajaan. Setiap tuduhan dan tohmahan akan dipersoalkan di hadapan Allah Azza Wa Jalla. 

Berhentilah dari mengeluarkan kenyataan-kenyataan yang MEMUALKAN! 
Ingat Tun dan diri saya , kita jaga aib orang, Allah jaga aib kita... 


Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
12 June 2018 at 08:01

Perdana menteri yg disayangi..Tun Mahathir Kepala Butoh. PERDANA MENTERI SEBENAR TETAP DS NAJIB RAJAK

20 September 2018 at 00:55


Mille merci pour tout.
Tu es incroyable, mille bisous pour toi.

voyance gratuitement

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team