APAKAH POLEMIK AGAMA YANG AKAN DIMANIPULASI DAP MENJELANG KRISMAS? #DAPANTIISLAM ?

20 Dec 20158comments

 
Saban tahun rakyat Malaysia tidak kira apa latar belakang agama mereka akan menerima suntikan polemik agama yang akan dimainkan oleh pemimpin - pemimpin DAP menjelang 25 Disember iaitu Hari Krismas yang disambut masyarakat beragama Kristian.

Bukan menjadi asing lagi apabila Guan Eng akan bercakap mengenai Kebebasan Menggunakan Kalimah Allah dalam ucapan Krismas nya semata-mata ingin memercikkan api kemarahan rakyat Malaysia yang berlatarbelakangkan pelbagai fahaman agama.

Isu Kalimah Allah sering terdapat dalam ucapan atau teks-teks ucapan Guan Eng menjelang Krismas kerana dia tahu, itulah alat untuk mengkucar - kacirkan umat Islam di Malaysia. Juga jangan ada sekelompok umat Islam yang menyokong perjuangan pesong akidah ini semata-mata untuk meraih keuntungan dunia yang sedikit.

Menjelang Krismas pada 25 Disember ini, MHS berharap agar Guan Eng dan mana-mana pemimpin DAP jangan lagi memainkan sentiment-sentiment anti Islam kerana ia akan merosakkan hubungan masyarakat. jangan jadi #DAPAntiIslam!
Share this article :

+ comments + 8 comments

21 December 2015 at 00:52

Saya benar-benar berbangga dengan menemui diri anda, blog anda adalah benar-benar hebat! Saya suka antara muka, dan saya juga suka kandungan juga. Terutamanya terus!

5 January 2016 at 06:05

Saya tidak pasti tempat yang anda mendapat maklumat anda, topik bagaimanapun baik. Saya perlu meluangkan sedikit masa untuk mengetahui lebih lanjut atau bekerja dengan lebih lanjut. Terima kasih untuk maklumat yang hebat saya digunakan untuk berada di dalam pencarian maklumat ini untuk misi saya.

7 January 2016 at 01:23

Super ! Ton blog est vraiment génial !
Merci d’exister !!!
voyance gratuite par email

3 March 2016 at 00:48

Nem fogok az eredetiség, de a blog annyira jó nem lehet mondani, semmi más, mint KÖSZÖNJÜK!

21 March 2016 at 06:26

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

31 May 2016 at 09:21

C'est un grand honneur pour moi d'être un membre actif dans ce blog
voyance gratuite mail

22 January 2018 at 03:47

Un petit pour vous dire que votre blog est super!
avenir gratuit par mail

29 March 2018 at 03:42


Mille merci pour tout.
Tu es incroyable, mille bisous pour toi.
voyance par mail

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team