SYABAS KJ , KEMENTERIAN BELIA SUKAN TOLAK PENYERTAAN 2 ATLET ISRAEL!

28 Dec 20156comments

MHS ucapkan setinggi-tinggi tahniah buat Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaludin dan pegawai-pegawai di Kementerian Belia dan Sukan kerana MENOLAK Penyertaan 2 Atlet Muda ISRAEL di Kejohanan Kapal Layar yang melibatkan 80 negara di Langkawi!  

Keberanian Malaysia dalam menolak negara bernama ISRAEL TIDAK PERNAH luntur sejak penubuhan Malaysia lagi! Penolakan terhadap penubuhan negara haram Israel hasil rampasan mereka dan sekutu mereka terhadap tanah-tanah milik warganegara Islam Palestin tidak boleh diiktiraf sama sekali. 

Zahid Hamidi dalam kenyataannya berhubung perkara ini MENYELAR Kepimpinan Politik DAP Perak yang mempersoalkan kenapa 2 rakyat Israel dihalang untuk menyertai kejohanan di Malaysia. 

ALLAHUAKBAR! 
Share this article :

+ comments + 6 comments

5 January 2016 at 06:03

Terima kasih sekumpulan untuk berkongsi ini dengan semua orang yang anda benar-benar tahu apa yang anda bercakap tentang! Bookmarked. Sila tambahan berbincang dengan laman web saya =). Kita boleh mempunyai kontrak perdagangan pautan di kalangan kita!

3 March 2016 at 00:53

A blog nagyon jó, jövök át minden nap és minden alkalommal találok valamit, ami illik hozzám

21 March 2016 at 06:21

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Anonymous
24 October 2016 at 19:38

Bengap lagi mau mempersoalkan

23 November 2017 at 07:53

Vraiment sympa ce site web
voyance gratuite en ligne par mail

29 March 2018 at 03:31

votre site et vos créations sont magnifiques j'adore merci
consultation voyance gratuite

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team