KENALI ! SUGAR DADDY DALAM PAS?!

29 Apr 20131comments

Ketika ini , puak pakatan sedang giat melaksanakan provokasi melampau puak pakatan mengatakan BN parti Porno sedangkan pemimpin parti mereka lah yang MELAKUKAN ADEGAN PORNO itu  ! Antara banner provokasi yang digantung di tempat awam adalah banner yang tertulis

 "JIKALAU MAHU VIDEO SEKS MUSTAPHA ALI, SILA AMBIL DARI CAWANGAN UMNO BLA BLA BLA"

Itulah pakatan, nak divert cerita atau isu cukup mudah.

Isunya sekarang, Mustapha Ali perlu menjawab siapa nama wanita di bawah ini yang didakwa merupakan perempuan simpanan dia! 


PENDEDAHAN SUMBER


Nama Wanita Simpanan Mustapha Ali: Aishah Baby Binti Badar....
Alamat Kondo : BLOK D, TINGKAT 2, NOMBOR 3, D-2-3
Nama Kondo: EVERGREEN SCOT PINE CONDOMINIUM,SELANGOR.
Rumah Keluarga : Lorong Durian Sakat, Bandar Baru Sg. Long, Kg. Jawa, Klang.
Jenis kereta : Toyota Wish
Nombor Kenderaan: WSE 2512
Wang Pungutan Derma Dalam Sampul Putih

Sebulan Mustapha Ali Bayar Tetap : RM3,000 - RM5,000 SEBULAN
Akaun Bank : Bank Tempatan Dalam Negeri.

***Sebahagian angka di alamat di atas tidak dilengkapkan untuk menjaga keselamatan Wanita Simpanan Mustapha Ali, kita takut Mat Sabu yang kaki seks tu pun nak rasa juga. Kami tidak akan melayan permintaan alamat penuh beliau walaupun anda penuhkan inbox kami. 


Alkisahnya begini, 
Pada awal video klip yang anda akan tonton sebentar lagi, Mustapha Ali kata "I call, I message U tak jawab..."

Suami isteri kalau nak main kena call dulu ker? Kena book hotel ker? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl kan kan??? Kalau dia isteri Mustapha Ali tunjukkanlah tunjukkanlah tunjukkanlah...

Lepas main satu round, kena urut satu badan.? Selesai semua Mustapha bagi duit, main dengan isteri kena bayar ker? Ambil duit dalam sampul, duit Derma Memali kah?

Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Mustapha Ali update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Mustapha Ali.


Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Mustapha Ali ker..?

Lihatlah 'taste' selera pimpinan tertinggi PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula 'blonde'. Tak ada langsung ciri ciri 'dress code' Muslimah PAS.
Share this article :

+ comments + 1 comments

1 October 2019 at 06:00

I thank you very much for all your proposals on this site. Your shares are very interesting and very rewarding. Congratulations.

Voyance gratuite

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team