WAJAH SEBENAR ISTERI SOLEHAH STOPA ALI DIDEDAH! PERSOALAN - PERSOALAN YANG DIBANGKITKAN UNTUK STOPA ALI ..... #PRU13 #GE13

12 Apr 201317comments

Gambar sebenar isteri Stopa Ali . Tak tahulah kalau Stopa aLI  ada 'undeclare wife' , or mistress? 
MHS faham bahawa memang salah menyebarluaskan video lucah memang salah. Ketika ini , cybertroopers pembangkang berusaha menyatakan bahawa Video itu video fitnah tetapi mereka tidak siasat. Itulah PAS. Ada pihak yang melemparkan persoalan, apa yang perlu kita buat sila siasat dan jawab! PAS hanya dengan mudah menyatakan perkara-perkara tersebut FITNAH UMNO tanpa menyiasat! 

Ada juga cybertrooper pembangkang yang menyatakan bahawa perempuan yang bersama dengan Stopa Ali itu adalah isterinya  - 

Persoalan Jika benar Wanita itu Isteri Stopa Ali PAS yang sah: 

1. Mengapa Stopa Ali Pas perlu melakukan hubungan seks di hotel dan bukan dirumah wanita tersebut? Memandangkan pada penghujung video tersebut ada dinyatakan wanita tersebut akan berpindah dari rumah yang disewa wanita itu? (Maksudnya wanita itu ada rumah sendiri- salahkah bermain di rumah sendiri?) 

2. Kalau suami isteri , kenapa nak berhubungan kelamin kena 'book' dulu hotel? 

3. Kalau suami isteri, kenapa lepas berhubungan seks , kena urut satu badan? 

4. Stopa Ali PAS yang konon berdakwah dalam PAS nak berdakwah kepada DAP melalui tahalul siyasi, isterinya tidak didakwah dan  boleh pula berpakaian ketat, seluar ketat dan tidak bertudung? 

5. Kalau suami isteri, kenapa perlu 'dibayar' selepas berhubungan kelamin dengan isteri?

6. Last but not least, kenapa Stopa Ali tak mandi??! Sibuk sangat ke sampai tak mandi? 


7. Wahai stopa Ali dan PAS , ada juga persoalan bahawa kenapa duit bayaran kepada wanita berkenaan diambil daripada sampul surat ? bukan daripada wallet? Adakah duit itu daripada tabung derma ceramah PR yang gunakan tin Milo??! 

8. Kalau bukan Stopa Ali, kenapa bentuk badan, lenggok gerak geri dan suara sebijik Stopa Ali? 

Bukannya nak menuduh, hang jawablah dulu, kalau tak betul , kami terima. ......PAS perlu diperbetulkan ! 

INGATLAH RAKAN-RAKAN menyebar bahan lucah berdosa, tapi kami mahu jawapan , sebab kami nak pilih pemimpin yang tinggi akhlak dan moralnya.. . 


Itulah yang MHS harapkan.... harap Stopa Ali jawab. 

Hidup PAS  ...tolak Erdogan PAS!! 


Lain-lain Kisah: - 

http://matkilaupenang.blogspot.com/2013/04/video-siapa-pulak-lepas-stopa.html


Share this article :

+ comments + 17 comments

Anonymous
12 April 2013 at 07:42

sama je ngan juak umno..

12 April 2013 at 07:45

yang PKR dan PAS tukang starring,.. umno plak tukang marketing.....Emm alahai

12 April 2013 at 07:46

ingat blog ni blog umno ke ? blog ni blog rakyat marhain yang mahukan penjelasan dari tuduhan2 yang dilempar- Sekian-

Anonymous
12 April 2013 at 08:17

aku betul2 curiga ngan video nie ada btl ka

Anonymous
12 April 2013 at 08:23

Biasa laa puak2 pembangkang nih...asyik2 juak umno...asyik2 pencacai umno...perkataan2 dah biasa didengar....naik menyampah pon ada...rakyat negara nie dah tak bodoh beb...kalau kote tu kote Stopa..kote Stopa laa...takan rakyat nak kata kote Nuar sbb dia punya bengkok...kalau tak reti2 malu gak tak tau la apa nak kata...kita biasa membahaskan ekonomi negara...keadaan rakyat...tapi sejak ada PKR nie...memanjang kena berbahas kote sapa...spender sapa..KY Jelly...bodoh ka apa puak2 PKR nie...mende2 tu takde kena pekdah kt rakyat satu sen pon...korang cari je laa yg bersih sikit mcm Ustaz Nasha ker...Ustaz Harun Din ker...tak payah merapu2 nak pertahan kote2 yg tak reti malu nie...cuba2 berjuang dlm parti kasi naik ustaz2 yg memang nak memperjuangkan agama tu...kang UMNO amek diorang korang marah lak...ckp UMNO bayar la apa laaa...pundek btol la puak2 korang nie...skrg ustaz Nasha dah jadi menteri JAKIM....tak sia2 la usaha dia nak memajukan Islam walaupon dlm naungan UMNO parti yg korang kata kafir dan zalim tu...sekurang-kurangnya ada la platform dia nak berjuang naikkan Islam...pikir2 kan laaa ek...

Anonymous
12 April 2013 at 08:34

blog ni macam blog lucah aku tengok..macam kalau tengok blue, teringin nak tgk behind the scene diorang..aku rasa blog ni jenis mcm nilah kot..

Anonymous
12 April 2013 at 08:50

Blog nie bukan blog lucah laa dogol...blog nie nak bagitau puak2 mcm ko nie supaya bukak mata sikit insan2 "mulia" yg ko dok puja2 tu...behind the scene apa yg diorang dok buat...kote diorang dok sedap2 rodok betina korang dok sokong membabi buta...perhati btol2 laa geng...aku pon PAS jugak...kira geng PAS rebel laa...pada aku PAS dah berkubur lama dah...cuma yg ada PAS dlm hati nurani nie je laa...tangan aku bakal pangkah UMNO...aku nak bernaung dlm parti yg org dok kata kafir tu kejap...yg pemimpin dikatakan pembunuh C4 Altantuya...aku rasa lagi banyak rahmat, sejuk dan nyaman kalau nak dibandingkan parti syurga yg dikatakan mulia nie...walaupon terang2 byk setan2 gondol dlm parti nie tapi korang tetap rasa sejuk kt dalam...pelik jugak aku sbb sejak PAS join PKR nie mcm2 bala dah dtg tapi tetap jugak org dok kata bersih lagi...takpe laa...lantak korang lerrr...UMNO jgn marah aku ek...walaupon aku PAS tapi aku nak join korang la lepas nie...apa yg lepas tu aku dah tanak kenang...nak cari geng baru pulak...hehehehe...

Anonymous
12 April 2013 at 09:19

mcm bongok je soalan yg diutarakan..ntah ape2 ntah..kelakar bc..mcm budak2

12 April 2013 at 10:28

Woi tukar strategi la...asik guna taktik video lucah ja....bangang

Anonymous
12 April 2013 at 10:52

tomoi... nak tukar taktik mendenya..

blog ini bukan blog umno... blog ini milik seorang rakyat... seorang pengundi yang akan memilih BN atau PR

Anonymous
12 April 2013 at 17:18

Cacai pr takot ngan bayang2 sendiri.... rasanya blog ni x kluarkan gambar lucah

15 April 2013 at 01:00

Macai untuk pecah belahkan PR kantoi lagi... http://www.selangorku.com/?p=25759

Anonymous
17 April 2013 at 19:33

Video terbaru bagaimana video boleh di ubah suai..http://www.youtube.com/watch?v=S0Tfu27Bz2w

Anonymous
23 April 2013 at 20:30

Orang umno memang kurang ilmu patut ler........tapi orang pas kata banyak ilmu agama.......apa nie mcm lembu punya orang pun ada

Anonymous
23 April 2013 at 20:31

KO orang ingat barang mustapa tu plastic ke........ha ha ada perasaan juga orang tua tu

Anonymous
27 April 2013 at 03:26

org PAS sendiri buat salah.. orang lain yg kena tuduh kena maki... hahah...mmg jenis auta.. apsal taku ngan bayang sendiri ka??.. hahaha

15 April 2020 at 05:07

Thank you for these very interesting tips, it's really nice to come across articles as interesting as yours! I wish you health, longevity, success, happiness and peace of heart.

voyance

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team