GEMPAR!! MUSLIMAH PAS BERBIKINI DI PULAU PERANGINAN

24 Jun 20120 comments

Tak abis-abis lagi kesah si muslimah sorang ni yang dok berbikini di pulau peranginan pulak..Hari tu di Dataran Merdeka pun mcm tu gak pakai baju tak cukup kain, tanpa ada rasa segan silu...Nilah dia tokoh muslimah bagi Parti Pakatan Pembangkang, nanti kalau ada anak muda yang turut ikut sama cara dia ber"pakaian" jangan salahkan kerajaan Barisan Nasional pulak eh...


                      Syok gile bercuti si Sinead O'Connor Malaysia nie smpai lelap2 mata dia...

Dah terang lagi ber"spot light" (hahaha) si  muslimah ni suka sangat berpakaian macam tu di khalayak ramai tanpa mengira sensitiviti masyarakat serta agama...Bukan setakat tu jer, dengar crita si muslimah yang hebat dan lantang bersuara ni ada bela anjing jugak? Macam tu ke keperibadian seorang muslimah yang mahu dijadikan contoh@idola oleh golongan muda? Dia ni nampak gaya macam mempromosikan Islam secara liberal pun ada..Aku tak terkejut kalau dia ni free thinker..tgk jelah lifestyle dia, kita dh tau mcamane..
Bukan nak menghakimi dia, tapi bukan ke tindak tanduk sebegini tak selari dengan asal usulnya sebagai seorang Melayu Islam??! 

                                    Korang nampak tak, yang belah kiri pakai spec tu sape??

Yelah manifesto PAS PIS PUS kan ada mengatakan nak menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara yang berkebajikan dimana ia menjaga segala kebajikan rakyatnya, agaknya termasuk membenarkan fahaman Islam liberal diamalkan...Nilah jadinya bila yang halal diharamkan dan yang haram dihalal kan oleh para ulamak di dalam PAS PIS PUS...

p/s: Artis suam-suam kuku sekarang semua berlomba-lomba nak masuk PAS PIS PUS...nape tak dari dulu?
 




Share this article :

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team