PROVOKASI ERIC PAULSEN, KENALI BUDAYA "ERIC PAULSEN"

11 Jan 20153comments

Provokasi Eric Paulsen yang secara konsisten mengutuk dan menghina agama Islam di dalam akaun Twitter nya termasuk yang terbaru memberi kenyataan mengaitkan Khutbah Jumaat sebagai satu tindakan mempromosi keganasan adalah satu TINDAKAN yang mengundang Keganasan terhadap dirinya dan komuniti masyarakat majmuk di Malaysia. 

Sebagai seorang Peguam yang tinggi pelajarannya (Highly Educated) , minda cerdiknya itu sepatutnya berjaya mentaakul Natijah Akhir terhadap tindakannya itu yang secara konsisten memberi komen negatif terhadap syariat Islam yang diamalkan orang Islam. 

Tidak mustahil sekiranya Eric Paulsen nanti akan menjadi "Mendiang Eric Paulsen" sekiranya terdapat kumpulan- kumpulan yang hanya menunggu masa sahaja. Namun tindakan-tindakan balas ini sentiasa dipantau oleh Pihak Berkuasa PDRM. 

Adalah menjadi tanggungjawab Eric Paulsen dan lain-lain orang untuk menjaga keharmonian negara kita yang berbilang bangsa , berbilang fahaman kaum dan sebagainya. Eric Paulsen adalah simbol kepada masyarakat yang anti Islam, anti Keharmonian dan Anti Perpaduan , justeru budaya Eric Paulsen ini wajar ditentang oleh setiap kumpulan masyarakat tidak kira masyarakat Islam mahupun bukan Islam. 

Kepada Eric Paulsen dan rakan-rakan dalam Dap, ingatlah , umat Islam di Malaysia tidak pernah mempersoal khutbah Ahad penganut Kristian malah tidak mahu mengambil tahu langsung apa intipati khutbah mereka dan ajaran mereka. Maka begitulah sepatutnya yang perlu dibuat oleh Eric Paulsen dan rakan-rakannya dalam DAP. Jika tidak percaya, Eric Paulsen boleh datang sendiri ke masjid untuk melihat keindahan Islam yang disemai oleh masyarakat Islam dan pihak Kerajaan. Budaya Membenci Ditolak sama Sekali! Allahuakbar! 


Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
11 January 2015 at 21:11

Tanah berpotensi untuk dijual kepada pemaju dan pelabur bumiputra

Jangan lepaskan peluang ini

http://tanahpuchong.blogspot.com

Anonymous
12 January 2015 at 01:50

Pemuda P Pinang...

Pie Hisap Kote Khairy lah... kalau kau orang dah jadi pondan sangat

Cina Babi nie hina Islam, Hina Melayu Kau Nak suruh mintak maaf ajer..

Haram Jaddah punya Mamak Sial

Anonymous
12 January 2015 at 03:57

Sejarah telah membuktikan bahawa Kejatuhan Kesultanan Melayu Melaka hancur berkecai dan tewas kepada Portugis hanya kerana penyelewengan dan tipu belit Bangsa MAMAK yang begitu berpengaruh di dalam Kesultanan Melayu Melaka. MAMAK ini telah berjaya mengadu domba, menabur fitnah, menikam dari belakang dan macam-macam helah, sehinggakan Pembesar Melayu bersengketa dan bergaduh sesama sendiri. Tipu helah mereka berjaya membuatkan Sultan hanya percaya dan memberikan kuasa kepada mereka. Banyak Pembesar Melayu kecewa dan berpatah arang..Hari ini, pusingan ini terjadi lagi sekali di dalam era Melayu Pasca Merdeka.. cuma sedikit perbezaan dengan peredaran masa dan suasana. Apabila Kedudukan Orang Melayu hari ini bukan lagi kuat, tetapi Golongan Melayu Kelas Atasan dan Menengah, di dapati sombong angkuh, marahkan Kerajaan kerana kecewa dengan sikap kerajaan Pemerintah Hari ini yang mengenepikan Kategori Orang-Orang Melayu Kelas Atasan dan Menengah.

Golongan MAMAK telah berjaya di dalam Agenda Tersendiri mereka pabila mereka telah Menguasai Majoriti Kedudukkan Tertinggi Jawatan di dalam Kerajaan, lihatlah di bawah:-

1. Ketua Setiausaha Negara - Tan Sri Dr. Ali Hamsa - MAMAK.
2. Ketua Setiausaha Perbendaharaan Negara - Tan Sri Dr Irwan Serigar - MAMAK.
3. Ketua Setiausaha Majlis Keselamatan Negara - KSN - Datuk Mohamed Thajudeen - MAMAK.
4. Ketua Polis Negara - Tan Sri Khalid Abu Bakar - MAMAK.
5. 1MDB yang bermasalah besar kerana berhutang BerBillion Ringgit juga telah melantik ARUL yang juga merupakan seorang MAMAK.
6. Ketua Pembangkang yang siang dan malam hari berfikir macam mana nak Menjatuhkan Malaysia iaitu DATUK SERI ANWAR IBRAHIM jugak seorang MAMAK.
7. Khairy Jamaluddin jugak begitu percaya kepada MAMAK melebihi Orang Melayu apabila kebanyakan orang kuat Khairy adalah MAMAK. dulu orang kuat Khairy adalah Reeza Merican pon seorang Mamak. rujuk weblink - http://parpukari.blogspot.com/2013/05/mesej-khas-untuk-khairy-jamaluddin.html ; http://anotherbrickinwall.blogspot.com/2009/03/khairy-desperado-guna-taktik-azeez.html
8.Tabung Haji Dana Orang Melayu untuk Menunaikan Haji jugak diPENGERUSIkan oleh Datuk Seri Abdul Azeez - MAMAK juga. Mamk nie Gangster luma motor, manyak sombong sama Melayu..
baca weblink : http://no2azeezrahim.blogspot.com/ ; http://www.rockybru.com.my/2013/06/tabung-haji-gets-new-chairman.html= baca keluhan komen melayu.

Orang Cina di Malaysia sudah hidup begitu lama di Malaysia dan mereka sudah mengenali isi hati, tingkah laku dan adat resam orang melayu. Orang Melayu dikenali dengan berbudi pekerti yang tinggi, sopan santun dan berhemah tinggi. Sejarah Kerajaan UMNO Barisan Nasional kekal memerintah kerana Kebanyakkan Jawatan Tertinggi adalah dari kalangan Orang Melayu. Perubahan tidak percayakan melayu apabila Tun Mahathir mengatakan Melayu Mudah Lupa, walaupon Perdana Menteri Tun Mahathir seorang Mamak beliau dari jenis MAMAK yang boleh dipercayai..mungkin Genetik Melayu kuat padanya..kulit beliau pon bukan macam kebanyakkan Mamak. Orang Cina dah pon menunjukkan mereka tidak percaya pada MAMAK bila menolak Tun Dollah Badawi kerana kebergantunggan Pak Lah pada Mamak begitu ketara, Restoran Mamak naik bagai Cendawan tumbuh berkeliaran, menenggelamkan dan memakan bisness restoran cina dan melayu. (Org Cina banyak support bisness org melayu), bisness mereka banyak lingkop.

Kesempatan diambil oleh DAP mengelirukan Orang Cina dan Melayu Kebanyakkan supaya menuntut macam2 drp Kerajaan, jadi Najib dengan Bodoh dan Angkuhnya menghapuskan Akta Hasutan, Ordinan Darurat.... Cina Dap berjaya memutar belitkan isu dan Pemimpin Ulama PAS semuanya tertipu...Apakah mereka betul2 Ulamak..aiiish..tampak jelasnya BUKAN, tapi DAP melobi-loba mereka dan berjaya menengahkan mereka.

Kembalikan Orang Melayu didalam Pimpinan Utama Kerajaan.. Nescaya Orang Cina akan kembali menyokong Kerajaan BN UMNO.

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team