AWAS! TIKUS MAKMAL DAP DI PILIHAN RAYA KECIL!

18 May 20145comments


1. Pilihanraya Kecil tidak ubah seperti sebuah bilik makmal ujikaji bagi parti seperti DAP. Bagi DAP, PRK merupakan medan untuk mencuba sesuatu yang baru, menggunakan tikus yang baru. Sama ada tikus-tikus yang lain akan mengikut jejak langkah tikus yang diuji ataupun tidak. 

2. Tidak menjadi masalah sekiranya tikus makmal taruhan DAP itu mati , kerana ianya tidak dapat mengubah apa-apa. Namun, hasil dari kajian tikus itu dapat diadaptasikan di dalam pertempuran yang sebenar!

3. Falsafah politik DAP inilah yang gagal difahami kawan dan lawannya. Tidak menjadi kerugian sekiranya DAP meletakkan sesiapa sahaja menjadi TIKUS makmalnya. Sepertimana yang diketahui, calon terbaru DAP, seorang gadis Melayu beragama Islam BEKAS pelajar UITM, dan anak kepada seorang Veteran UMNO mempunyai pakej yang lengkap untuk diuji kaji. Hasil daripada ujian tersebut (menang atau kalah) sudah semestinya menjadi bahan yang paling penting bagi membina 'senjata' politik yang ampuh pada masa akan datang! 

4. Kini terpulang kepada orang-orang Melayu sama ada 'akan' terpesona dengan umpan dan tikus yang baru dalam ujikaji terbaru saintis-saintis Dajjal ini. :-) Terpulang kepada sesiapa yang mampu berfikir!  Terpulanglah.. .-MHS- 
Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
18 May 2014 at 18:53

Good job bro..

Anonymous
18 May 2014 at 21:10

Eksperimen untuk diletakkan calon DAP Melayu di DUN Perak dalam PRK14 nanti. Semuanya kerana DAP ketagih menjadi MB Perak. Sekarang mereka giat atur dan pindahkan pengundi ke kawasan mereka kalah tipis PRU 13.

18 May 2014 at 21:21

bukan setakat di Perak, di Negeri Sembilan pun sama. Kalau lenggok UMNO masih lagi lenggok lama... abislah Kerajaan yang kita sayangi ini...

20 May 2014 at 06:52

Pleasantly surprised by the discovery of your site so pretty and so original , everything is well designed and very nice with plenty of choice , it is a wonder .

voyance ; voyance par mail gratuite

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team