TERKINI!!! KENALI PERBEZAAN PENDIRIAN USTAZ NASHARUDIN MAT ISA vs HANIPA MAIDIN!!!

7 May 20144comments

Assalamualaikum serta salam sejahtera kepada pembaca budiman MHS..Moga pagi anda dimulakan dengan ucapan syukur terhadap Allah SWT kerana diberi peluang untuk meneruskan kehidupan pada pagi ini..Apa pun pada pagi ini MHS tertarik untuk kongsikan mengenai "Perbezaan Pendirian antara Ustaz Nasharudin Mat Isa, bekas Timbalan Presiden PAS dan Hanipa Maidin yang merupakan Ahli Parlimen Sepang dari PAS"...


Terbukti dengan kata-kata diatas, YB Hanipa Maidin dengan jelas menolak hukum hudud. Tapi Ustaz Nasharudin pula meskipun dikecam PAS pada satu ketika kerana bertindak PRO pada kerajaan perpaduan, tetapi beliau masih wala' kepada kepimpinan PAS. Dalam setiap kenyataannya beliau seringkali dilihat menyatakan sokongan terhadap hukum hudud dan anti kepada tuntutan COMANGO..


Keduanya, dalam setiap ceramah yang disampaikannya, Ustaz Nasharudin tidak pernah sesekali mengutuk mahupun mengecam pemimpin mahupun kepimpinan PAS. Dalam satu kenyataannya juga Ustaz Nasharudin turut menegaskan beliau akan terus berjuang demi memartabatkan maruah agama ISLAM..Tetapi Hanipa Maidin walaupun berada dalam parti dan kononnya memperjuangkan parti, tetapi beliau tidak wala' dengan pimpinan parti dan meolak dasar parti malahan menyokong parti yang bertentangan dengan perjuangan parti!!!Kesimpulannya, kenalilah pimpinan dengan mata hati bukannya dengan mata nafsu. Amalkanlah surah Al-Kahfi di dunia akhir zaman ini...ALLAHUAKBAR!!!! 

Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
7 May 2014 at 20:17

Mukmin, sami'na wa atho'na, mencari ikhtiar.
Munafik, sami'na wa 'ashoina au kama qal, mencari helah.

8 May 2014 at 10:55

Indahnya jika umat islam di malaysia berstu padu..amin ya Allah...

22 December 2017 at 05:05

Terima kasih kerana artikel ini yang membuat saya mengetahui tapak anda sangat menarik. Melihat ke hadapan untuk membaca lagi.
mon avenir amoureux gratuit

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team