PAS NS ULANGI TOLAK MENTERI BESAR DARI DAP!

8 Feb 20131comments

Tu Dia.....Selamatkan Anwar,  Lingkupkan Rakyat!! Muka Anthony Loke tak laku dalam Poster PAS!POSTER ini jelas menunjukkan PAS NS 'KONON-KONON' tidak sebulu dengan agenda DAP NS . 

Apa tidaknya, mana muka Pengerusi DAP Negeri Sembilan dalam papantanda yang dijaja PAS NS di seluruh Bilik Gerakan mereka di NS?

Mereka tahu bahawa orang-orang Melayu memang menyampah tengok muka pimpinan DAP yang chauvisme dan sentiasa TOLAK ISLAM.

So, untuk mengelak PAS NS juga ditolak kerana bekerjasama dengan DAP yang secara terang-terangan tolak Islam, PAS NS pun mengambil keputusan untuk tolak muka anthony Loke (DAP) DALAM POSTER MEREKA.

Kepura-puraan adalah misi mereka! Mereka anggap rakyat BODOH! *DAP selalu cakap nak letak calon MB dari kalangan orang Melayu dalam parti mereka SUPAYA MUDAH DICOCOK hidung. Kenapa tak cakap nak letak calon Melayu dari PAS / PKR sahaja.? kan mudah?! nampak sangat PAS diperbodohkan! 
Share this article :

+ comments + 1 comments

14 February 2013 at 03:25

TAKE A BREAKKKK... MANFUSH UMNOO...

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team