20 Mar 20122comments


KISAH BUDAK HITAM……………….

Pagi ni aku nak cerita kat hangpa semua tentang penemuan terbaru berkenaan bekas menteri aka budak hitam yang kononnya “smart” dengan bow tie beliau..hahahahha.

Patutlah si mamak ni bising-bising dok mengampu Puak Fuckatan sebabnya dikhabarkan dia ni dah tak dapat projek lebuhraya di Selangor yang tersangkut ketika BN pegang negeri tu….Nampaknya pak hitam ni nak berbaik dengan puak juboq plak untuk mudahkan dia dapat projek tu…..(dasar katak, melompat tak kira masa……mana ada taik disitu dia melompat)


 
Katak>> saya kenyit mata macam nie ja teruih Anu…War lentok…!!Auwwwwww


Nie aku nak citer tentang hal pak hitam bow tie ni masa die merayu nak dapat masuk semula dalam “gang” Tun Mahathir after krisis 1987 dimana terdapat dua team yakni Team A dan Team B. Team A ni diketuai oleh Tun sendiri manakala Tun B oleh Ku Li….Nak bertanding merebut jawatan presiden UMNo ketika itu…So sape jadi presiden tentulah jadik PM kan….

Nak jadi citer, si pak hitam merelit ni gang dengan Team Ku Li..propa punya propa,atas kredibiliti dan kemampuansedia ada, menang kat Tun Mahathir. Senang cerita kat hangpa team A la menang…maka gang2 dalam team B ni dah dikeluarkan dari kabinet (mengkalau ada yang jadi menteri/timb menteri dan sertai team B)….salah sorangnya ialah Pak hitam kita ni…..

Pak Hitam duduk tak senang dirumahnya…..siang malam tak dapat tidur, memikirkan bagaimana cara dia nak kumpul kekayaan yang diamalkannya melalui pegangan jawatan dalam kabinet….maka pada suatu hari wujud idea geliga pak hitam kongo ni…..dia guna Tun Siti Hasmah sebagai medium untuk pujuk semula Tun Mahathir terima dia semula…

Dia pun jumpa la Tun Siti Hasmah dengan bawa “Al-Quran” yang dibalut dengan kain kuning….dengan niat nak bersumpah depan Tun Siti Hasmah bahawa dia tak terlibat pun dengan team B yang menentang Tun Mahathir. Siti Hasmah kesian la tengok orang hitam menangis dan beriya-iya “bersumpah”….dalam hati Tun Siti Hasmah, “buruk benar pak hitam ni menangis aih!!”….makanya timbul simpati lagipun orang sekapal jugak pun..gang utara mai…so Tun Siti Hamsah kecek (pujuk) Tun Mahathir untuk terima pak hitam katak ni….

Tun Mahathir ni pemaaf orangnya, (orang Kedah memang lagu tu…hahahahahaha)…maka diterima si hitam ni masuk semula kedalam sebagai timbalan menteri…Apa lagi, melompat rianglah si katak bow tie ini….naik plak taraf menteri time Pak Lah, maka lompatlah sekali lagi si katak hitam tersebut….

Owh lupa nak bagitau….pasal junjung Al-Quran tu, sebenarnya si hitam ni bukan bawa Al Quran pun…dia balut buku Yellow Pages ja sebagai ganti naskah suci tersebut….punya syetan perangai!!

Tapi……sepandai-pandai katak melompat akhirnya jatuh ke jubur anwar juga..akhirnya akibat merasakan tiada lagi kepentingan dan kekayaan mampu dicapai melalui UMNO (syarikat beliau banyak juga dibantu oleh kerajaan ketika beliau memegang jawatan), maka katak ini melompat keluar dari rakan-rakan yang sama-sama membesar bersama katak ini..

Tapi katak ini bukan sahaja hitam tapi kurang hajaq!!!!dah la lompat, pi berak plak kat kawan-kawan seperjuangan tadi….tapi UMNO patut bersyukur sebab katak tadi walaupun melompat sambil berak ke muka UMNO tapi die belum tau yang destinasi lompatannya akan terus masuk betul2 ke lubang juboq anwar….lagi busuk!!!!!!!!!!!!!!!!


                                  * hasil tersalah lompat masuk lubang jubur Anwar


Akhirnya termeterai sudah beliau yang dimaksudkan keluar dari parti dan kemungkinan akan masuk ke pihak Fuckatan…….ambillah pak hitam ini, kami tidak memerlukannya lagi.katak tua tunggu …….. saja!!!

                        
Share this article :

+ comments + 2 comments

20 March 2012 at 21:18

Elok la jadi ahli PKR.Nanti boleh bagi bontot pada homo cun.Hitam itu menawan!

Anonymous
20 March 2012 at 23:14

Like stupid lay kadir!

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team