MUDAHNYA MINTA MAAF SETELAH HINA ISLAM !

20 Sep 20121comments


MHS memang tak puas hati dengan NGEH KOO HAMburger babi... 




Apa yang Koo Ham tulis dalam twitter itu bukan permainan ‘spin’ dari Utusan Malaysia atau TV3.

Ayatnya dalam twitter itu langsung tidak diubah walaupun satu abjad.

Tahniah kepada Datuk Ngeh Koo Ham atas semua ini.

Cuma satu perkara yang dia perlu ingat.

Dalam mempertahankan kesucian Islam dan agama yang dianuti ini, tiada istilah BUANG MASA DAN TENAGA buat para penganutnya.

Kalau siapa-siapa termasuk Koo Ham meragui kenyataan ini – silalah ‘test market’.

Senarai yang buat salah lepas tu minta maaf,tapi masih lagi penyokong-penyokong mereka tak sedar :

- Manoharan kutuk Lee Chong Wei minta maaf
- Namawee main2 lagu Negaraku hina Melayu pun minta maaf
- Ngeh Koo Ham baru saja  minta maaf
- Budak Cina pijak gambar minta maaf
- Budak kolej tunjuk gambar punggung minta maaf
- Ada yang baling cat kat surau minta maaf
- Complaint surau bising pun lepas tu minta maaf
Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
14 October 2012 at 10:34

3/4 kaum cina bnyk bangsat..lu xsuka melayu lu keluar dari dunia ni..duduk kt marikh sna

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team