CHEGUBARD TELAH BERKEMPEN DI SG ACHEH!! PADAN MUKA PAS! #PRU13 #GE13

13 Apr 20132comments

Calon bangang PKR telahpun berkempen untuk pengundi-pengundi mengundi dirinya dalam PRU 13 di DUN Sg Acheh. Menurut sumber dalaman, Chegubard telah mengarahkan semua pasukannya berada di Pulau Pinang dan menumpukan 100% usaha untuk DUN Sg Acheh. 

Di FB pon mamat ni dah sibuk berkempen... (nak jadi Timbalan Ketua Menteri lah konon....)



Macam mana dengan ini?




Perebutan kerusi diantara PKR dan Pas di Dun Sg Acheh, Parlimen Nibong Tebal semakin kronik. Ketua PKR Pulau Pinang umum Chegu Bard sebagai calon di Sungai Acheh pagi tadi.


Pas yang di Ketuai oleh Salleh Man telah mengumumkan secara rasmi Yusni Mat Piah Ketua Pemuda Pas Negeri Pulau Pinang sebagai calon kerusi Dun Sg Acheh.

Macam mana percaturan yang telah dibuat oleh Pakatan Penipu ni? Lepas nie MKP pasti Guan Eng sebagai Abang Besaq pastinya berdehem dengan sikap kedua-dua pemimpin PKR dan PAS nie. Benda macam nie pun tak boleh nak maufakat macam mana nak membela serta menjaga rakyat kat Sungai Acheh..
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
13 April 2013 at 19:07

chegubard dah jadi orang terbuang... hahahahah

15 April 2013 at 19:01


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team