GEMPAR!! KISAH SYAITAN CURI DENGAR MAKLUMAT MALAIKAT DI LANGIT BENAR-BENAR BERLAKU!!#GE13 #PRU13

7 Apr 20132comments

Pak Nuwar umur 65 tahun hari ini menyatakan bahawa Manifesto BN kontang idea. Ni MHS nak tanya Pak Nuwar!?

Siapa yang kontang idea sebenarnya? 

Siapakah yang mencuri banyak data-data kerajaan kalau bukan barua Pak Nuwar yang berada dalam Kerajaan?! 

Siapakah yang mencuri banyak pelan-pelan pembangunan dan rangka kerja kerajaan untuk dijadikan manifesto pembangkang yang dikeluarkan dulu pembangkang untuk menyatakan kemudian konon-kononnya BN meniru manifesto pembangkang?! 

Sikap Anwar dan Pembangkang ini tidak ubaH SEPERTI SIKAP SYAITAN yang curi dengar maklumat dari malaikat di langit biru. Kemudian menipu manusia dengan mempergunakan bomoh-bomoh songsang mereka. Sebiji dan serupa . Itulah Anwar . 

Perbezaan ketara manifesto pembangkang dan manifesto Kerajaan Barisan Nasional adalah ketepatan menunaikan janji! Mana air percuma wahai kerajaan pembangkang selangor? Air percuma tidak diberikan secara menyeluruh dan hanya terpilih!  Belum diceritakan semua masalah program touchpoint yang diberikan kerajaan pembangkang secara terpilih. Natijahnya, rakyat Selangor terpaksa menyaman kerajaan negeri kerana GAGAL TUNAIKAN JANJI! 


Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
7 April 2013 at 18:52

SUDAHLAH..DAH TAK TAHU NAK DEFEND MACAM MANA LAGI KAN..MMG DASAR MACAI BLOG NI

7 April 2013 at 19:22


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team