MUKA POYO TABUR FITNAH! #GE13 #PRU13

9 Apr 20137comments

Rafizi poyo PKR pencuri maklumat Kerajaan , bikin semula jadi manifesto sendiri dan tuduh BN cetak idea bernas budak MCKK ni. Lepas tu buat muka puas ... pelikkan ada orang macam ni?
Share this article :

+ comments + 7 comments

Anonymous
9 April 2013 at 00:54

den tak polek eh yg den polek najib tu teghimo duit yahudi laknatullah. rafizi tak curi maklumat yg curi idea. PR najibultuya lah. khak tuuuuui nah ambik kahak aku aku ludah kek muko panglimo poghang. ku kui kui.

Anonymous
9 April 2013 at 01:08

salah tu bro, yang terima duit yahudi tu anwar. Orang PAS tumpang sekaki.Najib ada Malaysia. Anwar ada Amerika. Duit Amerika lah yang taja anwar.. .

Anonymous
9 April 2013 at 02:11

bro lu tak baco majalah the eyes of hahuza ke? tercatat dlmnya najib terima berbilion usd dari apco yahudi laknatullah. usd 48 bilion. diterima baru 3 hari lepas untuk pilihanraya 13 ni. ni sahlah najib boneka yahudi laknatullah. ko bro mana bukti ko? ko cakap sedap mulut jo.

hassan
9 April 2013 at 09:30

manusia bodoh yang bebal

Anonymous
9 April 2013 at 17:35

majalah eyes of hahuza merupakan majalah tajaan yahudi - owner dia berpangkalan di israel. Operasi majalah ni masuk di iraq 10 tahun sebelum berlakunya pencerobohan amerika terhadap iraq. Di afghanistan dioghang pakai nama lain. sah2 untuk menghasut rrakyat menentang pemimpin negara yang tak sehaluan dengan mereka. cerita-cerita dalam majalah tu adalah bersifat black operation!

Anonymous
9 April 2013 at 17:39

manusia macam rafizi memang disukai DAP.tAHNIAH ANAK MELAYU ! MELAYU BODOH!

Anonymous
10 April 2013 at 12:13

melayu jadi bodo semo.jak zaman madey kutty paria tu lagi. sobab tu lah umnu dah jadi bodo. madey sendiri kato oghang melayu memang bodo. dan umnu parti busuk sampai ke usus.

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team