TERKINI !HANYA 700 RAI ANWAR DI SEREMBAN! 80 DI PD! HAHAHA

28 Feb 201318comments

28/02/2013 Negeri Sembilan, maklumat dari MHS di tempat ceramah PR di Seremban. Hanya lebih kurang 700 sahaja mereka yang hadir meraikan anwar di Seremban !
ANWAR SEDANG BERCERAMAH - 

(Alhamdulillah). Perjumpaan tertutup Pak Nuar dengan bekas tentera yang dirancang dan disasarkan seramai 300 orang hanya berjumlah 80 orang sahaja ! Itupun termasuk pimpinan MPN PKR Negeri Sembilan!!! 

Pak Bekas Jeneral 2 ekor terkulat2 tengok depa tak dapat tarik sorang pun anggota tentera yang sedang di dalam perkhidmatan!! kamon la, korang tu bekas jeneral jer. Jeneral sekarang semua bersama Najib! Allahuakbar!! 

Cayalah nuar, sure menang punyalah! menang sorak yo! hahaha
Share this article :

+ comments + 18 comments

28 February 2013 at 07:33

OKLA TUH 700 JE..PENDUDUK SEREMBAN G PUTRAJAYA TGK JAMBATAN BN RUNTUH.KUI.KUI

Anonymous
28 February 2013 at 07:36

98,0000 PENGUNDI SEREMBAN - 700 penyokong tegar anwar. kuikui ...lu pikir la sendiri

28 February 2013 at 07:36

Tanda2 riwayat PR kini kian hampir berkubur.....

28 February 2013 at 07:40

dari tempat ceramah: 80% ucapan anwar adalah bersifat defensive .tahniah cyber trooper Pro BN!!! 20% MACAM biasa, UMNO rasuah, UMNO Kroni, deepak dan altantuya, tidak lupa rosmah...itulah modal fitnah mereka.. adios

28 February 2013 at 08:04

terkini: Anwar tak defend langsung kalimah Allah!Sebut pon taknak depan penyokong PAS! Allahuakbar!!! awat tak berani??!!!

28 February 2013 at 08:07

tekan, jgn x tekan!!! mereka dalam tekanan!

Anonymous
28 February 2013 at 08:10

Show the pix bro...baru meyakinkan...otherwise sama mcm tv3 news..sape nak percaya...hua hua hua..

28 February 2013 at 08:16

tunggu, gua masuk esok k. penat dah ni mau balik tidoq..hehe

Anonymous
28 February 2013 at 08:17

Jambatan di bawah pengurusan pkns hehehehe jgn silap tembak kena kawan oiiii

Anonymous
28 February 2013 at 08:22

apa-apa pun 7000 anggota tentera di PD giv full support to Najib versus 80 orang 'bekas' tentera di Telok Kemang pro kepada Anwar! That was so obviously imbalance!! Telok Kemang is in Najib's hand, in sha Allah.. that's is great!!

Anonymous
28 February 2013 at 08:39

mari kita tengok jambatan runtuh siapa punya?
BN?PR?BN?PR?BN?PR?BN!PR!
PKNS=SELANGOR PUNYA=PRlah!



28 February 2013 at 09:24

Makin lama makin rakyat kenal siapa anwar. Tambah pula Karpal sahkan Anwar MELIWAT.
http://papagege.blogspot.com/2013/02/karpal-sahkan-anwar-meliwat.html

28 February 2013 at 16:26

JAMBATAN BUAT ZAMAN B-END OI...HA.HA

Anonymous
28 February 2013 at 16:59

Jambatan selangor di science park runtuh, jambatan pkns bawah jagaan PR SELANGOR!!!!!!!

28 February 2013 at 23:31

Jambatan start buat oktober 2007..Time tu sapa yang perintah selangor? Sapa yg lantik kontraktor? Apelah bingai sangat....

Anonymous
1 March 2013 at 01:51

KO LAGI BINGAI, oktober 2007 tu baru nak plan. belum buat lagi. 2009 PKNS stat bt kerja. ada problem belum diserah plus.

Anonymous
9 March 2013 at 07:54

ada gambar ke bro? adduhh la.. gambar pun pegi amek time 6pg... pe la... yg najib pegi seremban tu siap letak mafla i love pm ag... ko ingat cinta blh paksa ke? hahaha... ARE U READY FOR BNNNN???? NOOOOOOOOOOO... HAHAHAHAHA

26 June 2019 at 08:38

I thank you very much for all your proposals on this site. Your shares are very interesting and very rewarding. Congratulations.

Voyance par mail rapide

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team