GEMPAR! 5 RAHSIA BESAR PKR MAHUKAN PUTRAJAYA!

30 Jul 201225comments

Hari ini MHS selaku blogger Negeri Sembilan merungkai MENGAPA PKR NEGERI SEMBILAN beriya-iya ingin menyertai bapak reformis mereka Anwar Ibrahim dalam misi menawan PUTRAJAYA... 
Ini rahsia Rasmi Kerajaan nih..hehehe

1 Keseluruhan Bilik Gerakan mereka di Seluruh Negeri Sembilan adalah bersifat kayu kayan... Contoh di Kuala Pilah ni.... Bahan batuan hanya di paras betis sahaja... (banyak anai-anai depa kata) 



2 Atap di kebanyakan bilik gerakan PKR bocor. Air hujan selalu masuk! 
Contoh Bilik Gerakan di Kuala Pilah nih lagi... 



3 Ketiadaaan Taman di sekeliling bilik gerakan mereka. Yang ado hanyalah semak samun, rumput rampai yang tidak dipotong. Kalau kek Putrajaya banyak taman ado..(dio kato).. hehehehe 



4 Di belakang Bilik Gerakan PKR biasanya terdapat Hutan Hujan Tropika dan tidak terurus, Kadang kalo Ular pun masuk dalam Bilik Gerakan mereka sedang mereka merangka strategi nak hancurkan UMNO. hehehe... kek Putrajaya ular-ular semuo ado dalam sangkar....bulih tengok dari luar jo... 



5 Itulah dio semuo dalam gambar tu haaa....nak poie pokan putrajaya... sebab tak tahan do dengan Bilik Gerakan-bilik Gerakan PKR di seluruh negara yang serupo tempat penagih dadah! Demi Rakyat cogan kato nyo...bukan main laie...  


KESIMPULAN : bila senyum pun dah tak berapa nak ikhlas, rakyat boleh nilaikan lah sendiri mengapa Mereka mahukan Putrajaya. Dahulu semasa Putrajaya hendak dibangunkan oleh TUN MAHATHIR,
Pembangkang terutamanya PAS DAN DAP terang-terang menentang dan mengatakan negara BAKAL Bannkrupt dengan pembangunan PUTRAJAYA.

 Sama lah macam FELDA, CAKAP Felda bakal bankrupt dan sebagainya. Sekarang, depa terkejar-kejar Putrajaya! Malu lah sikit! KUI...kui...kui..
Share this article :

+ comments + 25 comments

Anonymous
30 July 2012 at 20:04

mano pegi derma bebanyak tu weh! setiap kali ceramah aku bagi rm1 ! raso - raso ado taun ni 3 kali aku poie ...hehehe

Anonymous
30 July 2012 at 20:16

depa ni guna bangsal tepi jalan ni masa PRU jer...nampak sangat semuo yang dibuek semata-mata untuk PRU..bukan untuk rakyat...

30 July 2012 at 20:20

bloger,putra jaya itu pentadbiran kerajaan persekutuan yg di tadbir urus oleh lanun lanun dari UMNO BN..Anomous yg derma rm1 tu banyak sangat ka?padan la kat N9 bgitu..takkan 3x ikuti ceramah pakatan tak faham perjuangan membela rakyat.mana hebatnya umno segala pentadbiran parti mereka guna duit kerajaan..UMNO lebih busuk dari bangkai...www.ustream.tv/channel/penangtv

Anonymous
30 July 2012 at 20:26

Bro bodoh, kalau dah lanun-lanun yang membina putrajaya, awat si Kit siang, anwar dan si bodoh nik Adli anak nik ajiz beriya-iya nak jihad nak duduk di Putrajaya. Tempat Lanun lagi dikenang ka? awat yang tak lanun cam hangpa tak bulih buat setaraf Putrajaya ka? bodoh punya komen, ludah muka anwar sendiri!

Rampas Selangor darI PR
30 July 2012 at 20:34

Iltizam Haraki, PAS lagi busuk dari bangkai, mintak derma sini sana, rakyat tak tau duit disalur ke mana? tiada accountability, tidak bertanggungjawab dengan setiap sen yang diguna!

Anonymous RM 1
30 July 2012 at 20:36

Aku bagi seringgit jer sebab tak sanggup aku bagi duit rakyat kat mat Sabun kaki perempuan!

31 July 2012 at 05:38

Nak buat macam mana, balai raya dan dewan orang ramai UMNO dah block..Dengan teratak buruk inilah penyokong PAS mempunyai semangat jitu dan tidak mudah mengalah bagi memastikan kemenangan dalam perjuangan mereka.Bayangkan kalau UMNO punya bilik gerakan macam ini?Pasang bendera setinggi 2 meter pun nak upah.

Anonymous
3 August 2012 at 09:21

hey u know. PR will be win PRU-13 and BN/UMNO will be destroy soon....i hope so :)....Walahuallam....

3 August 2012 at 14:52

YOU hope so? u'll die hoping...hehehe..

Anonymous
4 August 2012 at 07:29

dah den kobarkan...pkr pas dap payah sikit...org nogori kurang minat kek mato setan nyo lambang tu

Anonymous
4 August 2012 at 10:25

PR tak yakin boleh menang sebab tu la dia taknak membazir duit buat bilik gerakan. Dia nak temberang dah banyak pecah lubang, Dia nak cerita kebaikan dia pada rakyat, banyak lagi janji yang tidak di tepati. Apa2 saja keburukan yang di lemparkan kepada BN dia pun sama kadang2 ada yang lebih teruk dari itu. Satu lagi tanda2 kejatuhan PR ialah bilamana dia dah kehilangan modal sampai isu aiskrim pun kalau boleh nak dibawa ke parlimen.

Anonymous
4 August 2012 at 22:54

Bodohlah kamu semua!!! Mcm mana Fat Lady blh ada office di putrajaya! Better all of you suck Anwar cock and kiss Najib ass! BE END and Pakatan are bullshit! Demi Rakyat? Janji ditepati? 1Malaysia? Bagus matilah! Tidak lama lagi malaysia akan musnah kerna ketaksuban kamu terhadap pemimpin2 yg bodoh ini!

Anonymous
4 August 2012 at 23:04

Adakah patut lagu kemerdekaan "janji ditetapi" ikut lagu gereja? Bodoh apa mereka ni? Patutlah indon dok kutuk kita sbg maling! Memang bodoh! Pemimpin begini yg kamu agungkan? Klu pakatan menang pun tidak membawa apa2 perubahn malah kehancuran bakal tiba! Begitu juga UMNgOk / BE END perjuangan sdh tidak relevan! Percayalah klu BE END menang pula pru ni confirm sbb harga barang / living cost sure naik, sbb habis dah duit negara salur utk kempen propaganda UMNgOK / BE END... Mcm2 bantuan wujud! Karut lagi bodoh bila fat lady every year dpt budget under belanjawan negara! Kamu semua memang bodoh!

6 August 2012 at 04:13

kamu tak bodoh? atau kamu bodoh sebab tak tahu bahawa kamu sememangnya bodoh. so, bodoh kamu melantun-lantun.

Anonymous
6 August 2012 at 19:46

oi, orang indon pegi mampus keluar dari page ni! sial!

Anonymous
7 September 2012 at 08:12

you dream on berok... pr will never win pru13 or thereafter. pr will die standing just like their gay leader ha ha.....

Anonymous
14 September 2012 at 06:20

Aku cuma boleh kata "KESIAN" kat pencacai pencacai pembangkang ni
Demi sakit hati, demi dengki hati, demi hasutan setan demi fitnah puak puak ini sanggup berkhemah dirumah rumah usang sedangkan pemimpin mereka berseronok seronok dengan kereta mercedes , ferrari, dan bas mewah menjelajah seluruh Malaysia menabur bohong ..
Apa nak buat, dah memang level korang cuma layak menumpang di gobok bobrok ..

Anonymous
22 September 2012 at 01:30

ghoban ayam bolekang umah den pon cantik dari bilik gerakan pr nie...ha ha ha ha

Anonymous
11 October 2012 at 07:52

pr lebih rela org dtg dongar ceramah dengan kaki bopijak kek somak samun, bekobang kaki kalau ujan...bukan kiro sangat keselamatan org ramai.. yg datang pun buleh tahan bongap ...nak menguruskan tempat orgramai pun tak mampu. cuba tengok kek kawasan perhimpunan mereka di Johol..tak semenggah. bukan saja tak selesa , malah tahap keselamatan pun entah apa-apa ...tanda tak menghargai org..lekeh sangat ke org K.Pilah ini? naik jelak den tengok pondok berhantu setiap hari lalu lalang kek jalan ini. Yang kek dopan sekolah teraci tu pun sobab nak beli jiwo.. make up gilo-gilo.. ingat kito orang sini hongap sangat ko?mintak sangat2 pihak berkuaso termasuk SPR lunggah jo bilik gerakan pr dari dopan sekolah tu sebab radius 50 meter dari pusat buang undi... mengong...

4 November 2012 at 14:10

Macamana lah korang sangat jadi PM sedangkan akhlak dia memang teruk dari zaman student lagi. Korang yg baru kenal anwar cari. Maklumat yg betul. Apakah korang anggap anwar lebih mulia dari nik aziz ,haji hadi atau mat sabu. Mat sabu yu baik sikit je dari anwar sbb dia masuk ikut depan tapi yg buruknya dia sapu bini kawan. Tapi anwar masuk ikut depan belakang dah tu bini kawan kawan jugak. Kenapa masih nak anwar jadi PM?

Anonymous
7 November 2012 at 05:17

mana budak Iltizam tu ? bangang bodoh ....kecik2 tak nak mampus , sudah besar jadi malaun , kalau tak nak bijak jugak jom mari sini hisap kote aku !!

Anonymous
20 February 2013 at 07:16

Macai

Anonymous
20 February 2013 at 07:18

Macai umno berkeliaran

Anonymous
11 May 2013 at 05:57

Btol tu..

Anonymous
11 May 2013 at 06:01

Don't dreamla!malaysia adalah tanah melayu!!orang melayu mesti buka minda seluasnya!otak tun dr mahathir yg paling bijak!come on melayu selamatkan negara dari dijajah!ini semua permainan politik sesetengah kaum yang mahukan melayu destroy!wake up u all!!

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team