JAWATAN KOSONG DI NEGERI SEMBILAN!

16 Jul 201216comments

MyHomesoil nak bantu rakan-rakan waris Nogori yang masih belum dapat pekerjaan yang tetap. Kalau kita bekerja, bolehlah kita bantu omak, bapak dan adik-adik kita disamping menignkatkan aktiviti ekonomi negeri dan negara daripada terlolong-lolong bagi ceramah sana sini tabur fitnah macam pembangkang buat. Tak beri paedah langsung!


1. 

20 jawatan kosong sales promoter di jusco/ Aeon seremban2

parttime ( jumaat , sabtu, ahad)
fulltime ( isnin - ahad termasuk sehari cuti)
umur 17-45
lelaki / wanita
RM40 sehari + Komesyen = RM1600 sebulan
waktu kerja 10am-7pm/ 1pm-10pm
jika berminat sila call / sms 
En Yusra 010-225 7192
Job Info:
  • Salary: RM 1 000 / month
  • Job Type: Non-Executive
  • Experience Level: Any
  • Category: Bank/Finance/Insurance
  • Application Deadline: 30 Sep 2012'


2.
JAWATAN KOSONG 
OPERATOR LELAKI DAN WANITA
DI SENAWANG DAN SEREMBAN 

GAJI : RM 42.00 HINGGA RM 48.50 

KELAYAKAN :

BERUMUR 17 TAHUN KETAS
SIHAT TUBUH BADAN 
BOLEH MEMBACA DAN MENULIS

KEMUDAHAN:

HOSTEL DAN TRANSPORT DISEDIAKAN
KWSP / SOCSO
PINJAMAN / ADVANCE SETIAP MINGGU

BERMINAT HUBUNGI KAMI :

U MAJU RESOURCES
NO 13-1 JALAN COCO DRIVE 2
TAMAN BANDAR SENAWANG
70400 SENAWANG

016-626 4469 ( EN. HAFIZ )
017-306 2494 ( CIK. SUE )
012-292 1801 ( PN . SALMAH )
06- 672 3172 ( PEJABAT )
Job Info:
  • Salary: RM 48 / day
  • Job Type: Non-Executive
  • Experience Level: Any
  • Category: Admin/Data Entry | Others
  • Application Deadline: 31 Dec 2012
Share this article :

+ comments + 16 comments

17 July 2012 at 18:58

nak apply la..

Jusco Visitors
17 July 2012 at 19:39

silakan....

23 March 2013 at 06:53

ada kerja kosong tak ? untuk jusco seremban 2

Anonymous
13 September 2013 at 21:44

Masih ade kosong lgi ker untuk part time

8 March 2014 at 10:34

Kerja kosong di jusco seremban 2 masih banyak. Jusco s2 memang Tak cukup pekerja buat masa ni

28 March 2014 at 08:11

masih ada lagi kerja kosong nie??. untuk full time???

17 April 2014 at 07:45

Nak tanye,, untuk despatch under aeon ada gak??

Anonymous
2 October 2014 at 08:23


nadiha
5 November 2014 at 18:15

Ada tak kerja untuk umur 13 tahun??

21 August 2015 at 05:08

Ada lsgi x jawatan kosong ptomoter jusco s2

21 August 2015 at 05:09

Ada lsgi x jawatan kosong ptomoter jusco s2

14 November 2015 at 01:18

UMUR 16 TAHUN,,SAYA nak kerja part time,,,,dan saya nak kerja macam pembantu,contohnya macam pembantu/kru kfc

24 January 2016 at 21:21

Ada kerja kosong untuk despacthboy tak ?

27 July 2016 at 00:47

Ad kerja kosong dkat aeon jusco seramban bhgn sale asstn.kalu ad sya berminat
Mcm ner nak ambil borong krje

19 September 2016 at 06:59

assalamualaikum, sy berumur 15 ingin mencari kerja part time dan sy nk tempat yg sy boleh kerja tuu di subang jaya, bandar sunway, kelana jaya..kalau ade whataspp sy..0142667559

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team