JAWATAN KOSONG DI NEGERI SEMBILAN!

16 Jul 201219comments

MyHomesoil nak bantu rakan-rakan waris Nogori yang masih belum dapat pekerjaan yang tetap. Kalau kita bekerja, bolehlah kita bantu omak, bapak dan adik-adik kita disamping menignkatkan aktiviti ekonomi negeri dan negara daripada terlolong-lolong bagi ceramah sana sini tabur fitnah macam pembangkang buat. Tak beri paedah langsung!


1. 

20 jawatan kosong sales promoter di jusco/ Aeon seremban2

parttime ( jumaat , sabtu, ahad)
fulltime ( isnin - ahad termasuk sehari cuti)
umur 17-45
lelaki / wanita
RM40 sehari + Komesyen = RM1600 sebulan
waktu kerja 10am-7pm/ 1pm-10pm
jika berminat sila call / sms 
En Yusra 010-225 7192
Job Info:
  • Salary: RM 1 000 / month
  • Job Type: Non-Executive
  • Experience Level: Any
  • Category: Bank/Finance/Insurance
  • Application Deadline: 30 Sep 2012'


2.
JAWATAN KOSONG 
OPERATOR LELAKI DAN WANITA
DI SENAWANG DAN SEREMBAN 

GAJI : RM 42.00 HINGGA RM 48.50 

KELAYAKAN :

BERUMUR 17 TAHUN KETAS
SIHAT TUBUH BADAN 
BOLEH MEMBACA DAN MENULIS

KEMUDAHAN:

HOSTEL DAN TRANSPORT DISEDIAKAN
KWSP / SOCSO
PINJAMAN / ADVANCE SETIAP MINGGU

BERMINAT HUBUNGI KAMI :

U MAJU RESOURCES
NO 13-1 JALAN COCO DRIVE 2
TAMAN BANDAR SENAWANG
70400 SENAWANG

016-626 4469 ( EN. HAFIZ )
017-306 2494 ( CIK. SUE )
012-292 1801 ( PN . SALMAH )
06- 672 3172 ( PEJABAT )
Job Info:
  • Salary: RM 48 / day
  • Job Type: Non-Executive
  • Experience Level: Any
  • Category: Admin/Data Entry | Others
  • Application Deadline: 31 Dec 2012
Share this article :

+ comments + 19 comments

17 July 2012 at 18:58

nak apply la..

Jusco Visitors
17 July 2012 at 19:39

silakan....

23 March 2013 at 06:53

ada kerja kosong tak ? untuk jusco seremban 2

Anonymous
13 September 2013 at 21:44

Masih ade kosong lgi ker untuk part time

8 March 2014 at 10:34

Kerja kosong di jusco seremban 2 masih banyak. Jusco s2 memang Tak cukup pekerja buat masa ni

28 March 2014 at 08:11

masih ada lagi kerja kosong nie??. untuk full time???

17 April 2014 at 07:45

Nak tanye,, untuk despatch under aeon ada gak??

Anonymous
2 October 2014 at 08:23


nadiha
5 November 2014 at 18:15

Ada tak kerja untuk umur 13 tahun??

21 August 2015 at 05:08

Ada lsgi x jawatan kosong ptomoter jusco s2

21 August 2015 at 05:09

Ada lsgi x jawatan kosong ptomoter jusco s2

14 November 2015 at 01:18

UMUR 16 TAHUN,,SAYA nak kerja part time,,,,dan saya nak kerja macam pembantu,contohnya macam pembantu/kru kfc

24 January 2016 at 21:21

Ada kerja kosong untuk despacthboy tak ?

27 July 2016 at 00:47

Ad kerja kosong dkat aeon jusco seramban bhgn sale asstn.kalu ad sya berminat
Mcm ner nak ambil borong krje

19 September 2016 at 06:59

assalamualaikum, sy berumur 15 ingin mencari kerja part time dan sy nk tempat yg sy boleh kerja tuu di subang jaya, bandar sunway, kelana jaya..kalau ade whataspp sy..0142667559

13 May 2017 at 05:52

umur 16 boleh tak?

14 June 2017 at 15:42

Masih ada keje kosong lagii tak?

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team