KADIR HAMPIR TERAJANG KHALID SAMAD

24 May 20122comments

Kadiaq hampir terajang Khalid akibat kentut
KADIAQ KATAK MARAH KHALID SAMAD KATA UMNO ROSAK, TERUK DAN BURUK.....

Tan Sri Kadir yang merupakan katak terkenal melompat ke sana-sini sedikit dukacita apabila Khalid Samad si parasit telah menafsirkan bahawa UMNO sememangnya rosak,teruk dan buruk...Beliau memperbetulkan ulasan Khalid tersebut dengan mengatakan bahawa UMNo dahulu ketika zamannya adalah baik, bersih lagi menyucikan.

Bagi my home soil, si Kardair ni mungkin lupa bahawa dia pun besama kepimpinan UMNO ketika Mahathir menjadi Perdana Menteri. Di bawah Mahathir, semua pemimpin pembangkang mengatakan menteri dikatakan rasuah dan seleweng termasuk Mahathir so bagaimana Kaldair ni bagitau time die dalam UMNO semuanya baik belaka kecuali pemimpin UMNO yang ada sekarang..

Wah banyak cantek Kaldair ni, time kau dalam kerajaan semuanya baik...dapat projek kau pun cakap la semua okay..sekarang dah tak dapat keuntungan, maka lompat lah si kaldair ni ke pembangkang moga-moga pembangkang dapat memerintah so dia akan dapat keuntungannya seperti mana time dia dengan kerajaan...maka my homesoil klasifikasikan beliau sebagai Maha Seleweng lagi Maha Pengampu + Maha Menipu.

Dalam program yang lain anjuran Pas pis pus myhomesoil dapat melihat keadaan ceramah PAS pis pus kini sangat berbeza dengan dahulu....keadaan bercampur gaul, dan BERPELUKAN tiada masalah dikhalayak ramai.Al maklumlah, PAS pis pus sekarang dah nak negara berkebajikan, so kebajikan pemeluk-pemeluk perlu dijaga...hahaahaaha...Lihat gambar di bawah:
Pasangan berpelukan di ceramah PAS pis Pus..no hal beb


Pasangan ini curi2 peluk time pak lebai putih hijau sedang kusyuk mendengar pembohongan PAS dan DAPig..serta Parti Ko*e Rakus (PKR)......apa2 pun boleh dalam pembangkang janji  misi tawan Putrajaya berjaya..

Anak2 muda, kalau nak berpeluk, pegilah ceramah pembangkang, tiada hal punye..diaorg bagi line, mata diaorg dah dipaku oleh imam-imam Cina DAPig PAS..

NANTIKAN GAMBAR PANAS PENYOKONG FUCKATAN DI CERAMAH MEREKA............
Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
24 May 2012 at 00:12

hahaha biasalah Orang karoot macam TS Kadir ni memang akan ambil kesempatan dimana boleh diperolehnya...

Anonymous
24 May 2012 at 00:24

BANGANG PUNYER PAS. asalkan sokong pas, perkara HARAM jadi HALAL!

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team