CUCI MATA : PROTON PREVE!

17 Apr 20121comments

First time tengok Prevé ni sangat mengujakan aku! hahaha...memang smart lah Proton! Tengok sajalah interior and exterior design nya...sangat ELEGANT! Memang aku minat gilo esp warna MERAH yang menyala! wow! Memang SMART LAH!











Prevé didatangkan di dalam 3 varian; Premium (RM72,990, 1.6 CFE + CVT Protonic 7-kelajuan), Executive (RM62,990, 1.6 IAFM + 6-kelajuan CVT) dan Executive Manual (RM59,990 5-kelajuan, IAFM).

Spesifikasi Proton Prevé

  • Enjin 1.6 liter turbo ringan menghasilkan kuasa sama 2.0 liter enjin biasa
  • 138 kuasa kuda, kilasan 205Nm
  • Sistem butang penghidup enjin untuk Premium
  • Stering kuasa hidrolik
  • Brek ABS dengan EBD
  • Dwi beg udara SRS untuk semua varian dan beg udara sisi untuk Premium saja
  • Dilengkapi dengan sambungan 4G WiFi dan sistem navigasi GPS
  • Sistem audio dengan pemain CD MP3 dengan Bluetooth, USB dan sambung iPod
  • Warna pilihan Blue lagoon, Fire red, Genetic silver, Solid white, Tranquility black, Elegant brown
Share this article :

+ comments + 1 comments

17 April 2012 at 04:38

Terbaik.. Harga pun murah..

Tuan blog yg dihormati, sy dh link blog tuan di blog sy & jd folower. Mohon tuan jd follower sy dan link blog sy di blog tuan :) http://merahmato.blogspot.com
Terima kasih

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team