MUSLIMAH PAS MANA NIE??

27 Apr 201210comments

Memperkenalkan ikon muslimah PAS yang terbaharu selepas Ostazah Aishah...Mislina Mustafa...Lpaih nie ramai lah muslimah-muslimah yang akan ikut cara dia...PAS skarang pun aku tgk dok gila tarik artis join dorg dan sama-sama kempen turun padang..Tak kesahlah depa fahaman apa, janji artis..Nak kata join mansuhkan PTPTN dia ni bukan mcm rupa student, tp mcm rupa mak student...Ape-ape pun korg tengoklah sendiri gambar ikon muslimah PAS yang terbaharu ni kat Dataran Merdeka dan judge lah sendiri  yang dia ni berpaksi kan apa...Nauzubillahi min zalik..


Tengah dok berteduh bawah khemah kat Dataran Merdeka...Taksub sungguh si Mislina ni, sampaikan bikini yang dia pakai pun kaler HIJAU...














Tu dia..otai giler si mislina ni, dok isap rokok kat public..Macam pempuan tut pun ada dh..Wahai para ulamak PAS apa komen anda? Layakkah orang sebegini dijadikan ikon? Dengan cara berpakaian dan perangai nye terserlah akan bagaimana cara hidupnya....











Patutlah ramai pakcik-pakcik yang sanggup turun BERSIH 3.0 ari ni, rupanya nak jumpa si Mislina Mustafa, primadona Parti Pembangkang....
 






























Share this article :

+ comments + 10 comments

Anonymous
16 May 2012 at 07:00

KITA KALAU NAK KUTUK ORG TAK JADI KERJA ORG YG SALAH ATAU DOSA PASTI AKAN BERUBAH KITA NAMPAK JAHAT DAN JIJIK MISLINA TAPI JAHAT DIRI SENDIRI MCMANA KITA JADI LEBIH SETAN KLAU SOKONG SYAITAN

27 June 2012 at 03:23

tuan blog saya cadangkan sedara mintak isteri sedara ke anak sedara ke pegi sembang2 dgn Mislina tu bukan sembang aje jadi kawan terus. Bila dah berkawan tu mestilah ada unsur2 dakwahkan. Insya allah nanti baiklah Mislina tu. Sukalah ayat kat atas tu ....Allah Tuhanku, Nabi Muhammad Rasul Junjunganku...cuma tak nampak lagi sedara guna jalan Allah dan Rasul.

Anonymous
27 June 2012 at 19:19

dengan teguran tuan blog ni diharapkan miss lina malu dan sedar....tp macam biasa la, orang kite akan cakap...lantak dia la..dia tak kacau orang, kubur lain-lain. tp mislina ni dah kacau perasaaan student2 ajak depa melepak kat dataran. bukan ke kacau orang lalu lalang, then kacau pembelajaran bebudak tu...-sekadar pandangan-

31 July 2012 at 03:50

biarkan dia dengan cara dia.kita yang beragama dengan cara orang yang beragama.Katakan siapakah yang dapat memberi pertunjuk selain dari ALLAH terhadap orang yang akan disesatkan ALLAH.

Anonymous
5 August 2012 at 17:41

betul anda cakap!kalau dia ni kafir sekali pun dia tetap boleh pergi dengar..samalah org kita..kalau dia nak jdi baik kita perlu nak pertikai..anda baik ker kalau dok buat blog hina ulamak..dlm PAS ada anda pikir???ni org bawah??mcm mana lak dengan pemimpin UMNO???bukan saja pengikut BINI PM pun xtutup AURAT..dr awal dah KALAH..ada dia sebut suh tutup aurat???xder kan xper lagi aku dengar..dulu masa artis2 x tutup aurat UMNO puji jer tapi bila dah pakai tudung ANDA BENCI pulaaa...ADA ANDA PIKIR???PIKIRLAH UTK UMMAT JANGAN JADI MACAM ABU JAHAL DAN BININYA>>Anda pernh ker pergi tengok umah tok guru..xpernak pulak aku dengar dia kutuk umno..nak kata apa pergi lah jumpa walaupun sekali..cuba anda lihat pd diri anda..layakk ker anda???QUran bape x baca???olat jamaah ker anda???ni baru sikit???MUHASABAHLAH DIRI>>>

Anonymous
19 September 2012 at 04:32

kalau pak jib baca blog ni mesti terharu..<3

4 November 2012 at 13:54

Apakah ayat ayat yg keluar dari mulut org PASTIPU itu lebih Islamik? Sepatutnya mereka lebih bersopan tapi macam bau kolam takungan sebelah desa. Waterpark je....

Anonymous
14 April 2013 at 03:33

Mana buktinya yang minah ni ahli PAS, ?
entah2 dia ni berkacauwali, bukan ahli mana2 parti kat Malaysia ni.

pakai bra kaler ijau, skaf ijau tidak sket pong melambangkan dia ahli parti PAS.

mengapa suka adu domba, propaganda segala .. bukankah Allah itu maha mengetahui, termasuk mengetahui NIAT blogger mendedahkan semua ini.

ALLAHU AKHBAR !

29 April 2013 at 20:27

kesian tul tuan punyer blog ni..ntah per bukti ntah minah ni sokong pas..ntah2 tgh shooting ker..nk wat fitnah x tentu hala...jgn lupa diri sgt...nak ker jadi mcm dr.novandri tu?jari jemari yg suka sgt taip mende2 fitnah ni,hancur dek eksiden..tu Allah baru bg kt dunia tu..

Anonymous
8 July 2013 at 22:54

apa la tuan punya blog ni.... Org yg x tutup aurat pun sokong pas...ok apa??? Allah suh kita tutup aurat, ada korang ikut?

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team