SENJATA SULIT ATM?

13 Jun 201219comments

Jentera Peperangan Angkatan Tentera Malaysia dikesan semasa konvoi tentera melalui Negeri Sembilan. Bangga aku melihat jentera-jentera ini. Siap diselubung! 

Sekurang-kurangnya National Resilence / ketahanan Nasional dapat dipertingkatkan dengan jentera-jentera peperangan yang canggih ini.. 



Singapore, lu jangan nak mimpi porak perandakan negara gua. dah la kedutaan lu terlibat dalam Perhimpunan Haram BERSIH ! SIAL Singapore! sial DAP! 


TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA! 
Share this article :

+ comments + 19 comments

13 June 2012 at 21:02

pinjam gambar bro

Anonymous
13 June 2012 at 21:18

jangan terlalu yakin, SPY singapork hari2 ada melancong kat dalam Malaysia.

13 June 2012 at 21:22

cilok gambar ni ye..tq..

Anonymous
13 June 2012 at 22:47

dan jgn lupe gak perisik kita ramai kt singapore,hanya tunggu semboyan jika berlaku war.

Anonymous
13 June 2012 at 23:14

Singapore suka menangguk di air keruh hubungan dalaman Malaysia. Rakyat Malaysia perlu bersatu! takkan ada DAP nak pertahankan Tanah ni! depa pindah singapore! aset pon skang ni depa pi pindah ke Singapore! Sial!

Anonymous
13 June 2012 at 23:17

Konvoi ni dari arah Utara ke Selatan...! aku pun ada nampak aritu, kalau tak silap 2-3 minggu lepas..Tahniah blogger! kemukakan perkara yang benar!

Anonymous
14 June 2012 at 04:03

Jangan lupa ramai gak orang dalam jual maklumat pertahanan kita kepada negara asing.

Anonymous
15 June 2012 at 10:26

jgnla publish bnd rhsia...sbb2 tentera selubung bnd nie
kite plak g post kt cnie...
keliling kite byk perisik...
nk post gmbr pon bhya wlaupon ade yg post...
sng2 jerk org leh tau kelemahan kite =)

Anonymous
15 June 2012 at 22:08

ia nya berselubung dude... at least, kita gerunkan sket negara asing yang nak tangguk di air keruh kat negara kita ni.mcam cerita kehebatan hang tuah di zaman melaka. Barulah musuh gerun!

Anonymous
18 June 2012 at 15:38

Aku rasa ini Self Propelled Mobile Artillery...

Anonymous
18 July 2012 at 01:18

sapa le y terlebih cerdik...(bodoh)tunjuk pict peralatan tentera kite....

5 August 2012 at 22:06

Peralatan senjata yang ada yang sdg digunakan oleh ATM/Polis hanya boleh dikategorikan sebagai rahsia kalau saintis kita sendiri yang cipta teknologinya kemudian Defense Contractor/MOD yang keluarkan dan benda itu tidak ada pada negara lain..atau kalau ada pun kita punya lebih cangih! Semua senjata yang ada dgn ATM/Polis semuanya dibeli dari negara sekutu kita..jadi tak ada lah rahsia rahsianya...cuma barangkali 'quantiti' yang ada dalam stok perlu dirahsiakan.

Anonymous
12 August 2012 at 21:43

ko takot ke??..xde telor

2 September 2012 at 06:34

La.....baru tahu ke?? Kesian ketinggalan zaman bro...

Anonymous
3 November 2012 at 06:25

Jgn risau....Allah melindungi Malaysia tercinta!!

Hidup BN dan UMNO

Semoga Islam & Melayu terus berkuasa...

Ya Allah , kau hancurkan DAP & PKR.

Ya Allah, kau satukan UMNO dan PAS supaya islam terus kuat

Bon Long
11 November 2012 at 20:29

Anonymous3 November 2012 06:25

Slm beb..gua mtak tlg sgt sama lu..
'Software' lama yg duk bersarang dlm kepala lu..tlg laa buang.
Gantikan dgn yg baru..
Demokrasi...cuma sampah dan racun.
Kita ada kaedah lain yag lebih cantik dan cun.

Anonymous
10 January 2013 at 04:47

Amin..

Anonymous
4 October 2013 at 04:03

benda camni x bleh bagi tau kat internet. rahsia negara kne la simpan.dalam internet ni pon ramai orang bleh check...

Anonymous
4 October 2013 at 04:03

benda camni x bleh bagi tau kat internet. rahsia negara kne la simpan.dalam internet ni pon ramai orang bleh check...

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team