HACKED 2!! LAGI PERANGAI DAN GAMBAR SULIT PEGAWAI BIADAP NI DIDEDAH! #prayforsabah #lahaddatu

14 Mar 20133comments

Pagi tadi MHS sudahpun mendedahkan sebahagian gambar-gambar sulit Pegawai yang memalukan pasukan tentera . Anda mahu tahu apa aktiviti nya lagi??! Pendedahan pagi tadi di sini :

Bagi yang tidak mengetahui hujung pangkal cerita, Sila Click pada Link di bawah:

HACKED! GAMBAR PERIBADI PEG. TUDM YANG HINA PASUKAN KESELAMATAN DIDEDAH!

Lagi Pendedahan wajah sebenar jejaka kesepian ini....jeng..jeng ...jeng... 

Dikenali sebagai watak yang miang di dalam Virtual Friend ini ... dan dikatakan suka cari gaduh .. .. .. .. . . .
Apa-apa pun , tindakan pegawai ini memang malang....

"Siapa suruh ko sentuh Pasukan Keselamatan yang sedang bersabung nyawa mempertahankan negara??! Janganlah jadi Macam Tian Chua! ! !" 

Sila Klik pada gambar untuk besarkannya... 



Saling bertukar-tukar pasangan??!






Share this article :

+ comments + 3 comments

14 March 2013 at 08:39

Dia ni makan gaji buteeeeeeee ke ni??

14 March 2013 at 08:53

ni kuat toit2 ni tgk muka pun suda tau hehe

Anonymous
14 March 2013 at 19:06

pegawai tentera yang tak tahu malu..muka ko dh la tak hensem buat perkara yang menyalahi undang2..
macm manala kau ni lyak jdi pegwai tentera..ppuuiii

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team