GEMPAR !!! PAS AKAN SAMAN PENGASAS FACEBOOK

18 Mar 20134comments



Susah nak dapat pemimpin macam Nik Aziz ni. Sanggup bersila makan laksa. Tahap kezuhudan memang tinggi. Kalau nak dibandingkan dengan pemimpin UMNO macam langit dengan bumi.Macam nila pemimpin berjiwa rakyat . Pemimpin Suci yang perlu ditonjolkan di dalam Harakah....MAKAN BERSILA NI DAH JADI COPYRIGHT DAN TRADEMARK Nik Aziz dan PAS. Apepun kena minta izin daripada Pas dulu..Kalau tidak jadilah macam pengasas Facebook ni. Si Mark Zuckerberg dengar khabarnya akan di saman oleh PAS sikit masa lagi. Kenapa? ni sebabnya..





Abislah ko mark..tunggulah puak-puak pas ni saman kau..sebab ko bersila apabila makan...ko tiru Nik Aziz...copyright tu.... 

HAH HAH HAH HAH HAH HAH!!!!!! 


Share this article :

+ comments + 4 comments

18 March 2013 at 01:11

tak paham aku ???

Anonymous
18 March 2013 at 03:35

ha.ha dah jadi satu kemestiaan org pas duduk bersila

Anonymous
18 March 2013 at 04:04

apa masalahnya kalau nik aziz dan pemimpin pas lain duduk bersila? sekurang-kurangnya mereka ikhlas tidak macam pihak sebelah sana yang hanya menunggu bulan ramdhan utk buat sume tu.ye pas duduk bersila,, umno duduk di hotel besar dengan altantuya

18 March 2013 at 07:13

Shit....sape buat article ni?

Post a comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team