TERKINI! BAPA SAIFUL BUKHARI MASUK PKR!! SAH KENA BELI?!

11 Mar 20134comments

Bapa Saiful Bukhari, si Azlan Mohd Lazim akhirnya masuk PKR! ! ! Tindakan ini tidak mengejutkan setelah beliau membuat pusingan U Turn mengenai pendiriannya terhadap kes yang dihadapi oleh Anaknya. Nampak sangat sudah terang lagi bersuluh, si Azlan ini 'seperti' 'dibeli' pihak tertentu demi kelansungan politik songsang!  

Nilaikanlah wahai rakyat!

Petikan Berita: 

PETALING JAYA - Bapa kepada Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim yang Jumaat lalu mengejutkan ramai dengan kenyataan berkaitan kes liwat kedua Datuk Seri Anwar Ibrahim, hari ini menyertai PKR.

Menurutnya, penyertaan yang dibuat hari ini adalah tepat pada masanya dan secara kebetulan.

Beliau berkata, sejak tahun 1998 lagi telah mengikuti pergerakkan PKR dengan minat yang mendalam.

"Tujuan saya hadir adalah dengan niat murni untuk serahkan borang permohonan saya sebagai ahli PKR. Sebenarnya saya sudah lama suka perjuangan dalam PKR, sejak tahun 1998 lagi.


"Jadi hari ini secara kebetulan dan tepat pada masanya saya sertai PKR," kata beliau kepada sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini hari ini.

Beliau menyerahkan borang keahlian kepada Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail dan disaksikan oleh Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad; Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul; bekas Timbalan Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Lajin Ukin dan Ahli Parlimen Kuala Langat, Abdullah Sani.

Azlan juga disarungkan jaket dan topi berlogo PKR oleh Saifuddin sekali gus mengumumkan beliau sebagai ahli PKR.

Mengulas lanjut, Azlan juga berkata telah bersedia menghadapi sebarang risiko dan implikasi yang bakal dihadapinya setelah menyertai PKR.

Azlan juga berkata, dengan menyertai Anwar mempunyai isu tetapi di pihak lain tidak akan mempunyai isu. Saya ada hak nak buat keputusan untuk diri saya, saya sudah fikir dan implikasi yang saya hadapi.

"...penyertaan dalam parti politik PKR, kebetulan dipimpin oleh Anwar, jika sebelah sana mesti tak ada isu," katanya lagi.
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
12 March 2013 at 17:38

Mana ko tahu dia kena beli? Kan kena saman baru tahu.hahaha. Dah terbukti pungkok saiful x bocor. Xkn lah saiful muda gagah perkasa bagi anuar hentam pungkok dia, xkan saiful x tendang anuar yg tua tu. Pikir lah hai pencacai umno. Dah sah tak bersalah di mahkamah.bodoh

Anonymous
12 March 2013 at 17:40

Satu lagi saiful pg buat sumpah laknat nape. Bodoh betol. Sumpah laknat ni boleh dan wajib dilakukan jika dan jika dan jika kes yang dibawa tidak dapat diselesaikan di mahkamah.ada paham. Ni mahkamah tak buat keputusan lagi dah sibuk akat sumpah laknat.

Anonymous
12 March 2013 at 17:42

Kalau anuar tu kaki bontot takkan la bini dia bertudung bulat,anaknya bertudung berbaju kurung. Bandingkan lah dengan isteri pm dgn anak dia.pk kan lah wahai pencacai umno.

Anonymous
19 March 2013 at 20:02

memandai aje org mengesahkan bende tak tau ujung pangkal.
mcm laki sarizat tu sah lah kona kerajaan.

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team