JADUAL GAJI PENJAWAT AWAM 2013!

26 Nov 201217comments

Kebajikan Penjawat Awam sentiasa diberi perhatian pihak Kerajaan selaku pengurus kepada Penjawat Awam ketika ini. Berikut adalah Jadual Gaji Penjawat Awam bagi tahun 2013:


Share this article :

+ comments + 17 comments

nape Februari Gaji Lewat

Anonymous
21 January 2013 at 02:41

23/1/2013 bukan hari rabu ke? khamis kan cuti...

Anonymous
21 January 2013 at 23:08

MAAF, BLOG YANG AGAK BODOH...SYAITAN BERTOPENG MANUSIA...

Anonymous
23 January 2013 at 07:04

Apa pasal tuduh blog ini syaitan? nak tau gak sebabnya...

24 January 2013 at 08:38

Blog ini dicipta bagi mempromosikan Perpaduan Islam sesama Muslim dalam arti kata lain menyampaikan risalah agar PAS, UMNO, NGO ISLAM BERGABUNG dalam memperjuangkan perkara-perkara yang termaktub untuk kegemilangan ISLAM dalam negara tercinta ini.. -MHS-

Anonymous
1 February 2013 at 16:37

Kenapa kata blog ni syaitan? Jgn emosional dan terlalu taksub dengan kepartian..kan sepatutnya kita menyokong usaha perpaduan sesama islam...mereka yg menolak perpaduan adalah mereka
yg menolak keharmonian...Islam agama yang indah, aman dan sejahtera...jgn sampai ditipu oleh orang lain.

1 February 2013 at 18:50

Ko baca n masuk blog ni kira ko anak syaitan jugak ler kot.

1 February 2013 at 18:50

Ko baca n masuk blog ni kira ko anak syaitan jugak ler kot.

Anonymous
8 February 2013 at 07:14

Ini bukan Jadual Gaji laa bodoh. Ini namanya Jadual Pembayaran Gaji. Buang masa aku buka BB(Blog Bodoh) ni. Kat depan kata Jadual Gaji Penjawat Awam 2013, bila buka keluar Jadual Pembayaran gaji.Menipu untuk tarik perhatian.

Anonymous
14 February 2013 at 18:58

Lorrr...nape cenggitu cakapnya..subhanAllah

Anonymous
23 February 2013 at 22:53

Pelik perkataan org sekarang camni. ..

Anonymous
28 February 2013 at 00:08

Perkataan adalah Doa,bila sekali kita mendoakan org lain maka 10 kali malaikat akan mendoakan kita,fikir-fikirkan lah.sebelum mengeluarkan kata-kata.ok.

Anonymous
3 March 2013 at 04:31

Ntah pebenda la ko nk mrh2..btl la jadual gji..klu ko tgk jadual tangga gji..tgk tmpt lain la..

Anonymous
3 March 2013 at 09:51

Blog Yang Baik Menyebarkan Propaganda Bodoh

Anonymous
7 March 2013 at 18:43

merepek jer penjawat awam yang bencikan kerajaan. Pls get out from govt sector pukimak lu la ada dalam kerjaaan Barisan Nasional!!!

Anonymous
12 March 2013 at 08:30

Sapo tok guru dia tu

Anonymous
16 March 2013 at 20:08

penulis blog nie mmg cam babi

Post a Comment

Kami tidak bertanggungjawab dengan komen anda. Silalah komen , jangan mengomel. MHS cadangkan agar tuan/puan gunakan nama tak kisah lah panggilan atau sebenar. Tak perlu lah pakai anonnymous/anon. itu lebih beretika...


 
Support : Copyright © 2012-2020. MHS - All Rights Reserved: MyHomeSoil Design Team